Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραμονές Γ' Παγκοσμίου: Ρωσία: Δοκίμασε όλα τα οπλικά της συστήματα – «Περιμένουμε πόλεμο αν εκλεγεί η Χ.Κλίντον» τονίζουν –

 Αποτέλεσμα εικόνας για WW3  gifΚαρέ καρέ η άσκηση «Καύκασος 2016» που συγκλόνισε τη Δύση  
Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψαν Ρώσοι αναλυτές την τωρινή κατάσταση μεταξύ Ρωσίας- Δύσης. Τόνιζαν σε κάθε περίσταση ότι η «Ρωσία είναι έτοιμη να αποκρούσει οποιαδήποτε επίθεση από την Δύση ειδικά αν εκλεγεί η Χ.Κλίντον, η κατάσταση είναι παρόμοια με το 1936-1937».
Στο πλαίσιο αυτό η Ρωσία δοκίμασε το σύνολο των οπλικών της συστημάτων κατά τη διάρκεια της μεγάλης διακλαδικής άσκησης «Καύκασος-2016» ενώ χτες προχώρησε ακόμη και σε δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου RS-12M Topol!

120.000 στρατιώτες πήραν μέρος στην μεγάλη διακλαδική άσκηση «Καύκασος 2016» ενώ επιθέωρησε τα στρατεύματα ο Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, ο Στρατηγός, Βαλερί Γκερασίμοφ και ο διοικητής της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρεις ο οποίος -και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία- είναι ο πρώην διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία ο οποίος πήρε προαγωγή. Στην άσκηση εφαρμόστηκαν δόγματα από τον πόλεμο στη Συρία.

Ρώσος αναλυτής πολύ κοντά στο Κρεμλίνο είπε τα εξής:

«Σήμερα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Σήμερα η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια όπως προπολεμικά. Υπάρχουν συνεχείς επιθεωρήσεις στρατευμάτων και υψηλός βαθμός πολεμικής ετοιμότητας. Οι πολιτικές υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση και επιθεωρούνται συνεχώς για την ικανότητα τους να εργαστούν σε πολεμικές συνθήκες. Στην πραγματικότητα έγινε και κινητοποίηση της πολιτικής άμυνας ακόμη και των εφέδρων από την Σιβηρία».

«Δεν υπάρχει γραμμή μεταξύ πολέμου και ειρήνης. Υπάρχει ΝΑΤΟϊκή επιθετικότητα όπως εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Συρίας. Μπορείτε να το πείτε περίοδος πολέμου ή περίοδος ειρήνης».

«Οι ασκήσεις αυτές του Αυγούστου ήταν πολύ σημαντικές. Έγινε επιθεώρηση σχεδόν του συνόλου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και των πολιτικών υπηρεσιών όπως υπουργείο Επικοινωνιών, Βιομηχανίας, Οικονομικών, Τραπεζών».

«Υπάρχουν δυνάμεις στη Δύση που ενισχύουν τα στρατεύματα στα σύνορα μας. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών»…
                      Αποτέλεσμα εικόνας για HILLARY CLINTON WW3 gif

«Η Χ.Κλίντον θα ξεκινήσει πόλεμο, να το γνωρίζετε αυτό. Ειδικά μετά τα γεγονότα στο Ουζμπεκιστάν»… (θα αναφερθούμε σε νέο άρθρο μας για το τι συνέβη εκεί όπως και σε Καζακστάν-Αρμενία).

«Αν κάτι συμβεί στην Χ.Κλίντον, που είναι πολύ πιθανό λόγω της υγείας της, ο Tim Kaine θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος και αυτός είναι ένα «μαύρο άλογο». Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για στρατιωτική άμυνα»…

«Η κατάσταση είναι παρόμοια με το 1936-1937 όταν έγινε ξεκάθαρο ότι ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Γι αυτό απολύθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Levanov, και αντικαταστάθηκε από μια πατριωτική γυναίκα. όταν ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος επιστρέφουμε στις ρωσικές παραδόσεις, τον πατριωτισμό μας».

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ΗΠΑ έστειλαν αρκετές φορές το αεροσκάφος επιτήρησης P-8 Poseidon για να υποκλέψει πληροφορίες και κινήσεις των ρωσικών υποβρυχίων γνωστών και ως «μαύρη τρύπα» στο ΝΑΤΟ

Τα στιγμιότυπα της άσκησης μπορείτε να τα δείτε καρέ καρέ στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν.ν.
kaukasos 2

kaukasos 1
kaukasos 3
kaukasos 4
kaukasos 7
kaukasos 8
kaukasos 9
kaukasos 10
kaukasos 11
kaukasos 12
kaukasos 13
kaukasos 14
kaukasos 15
Motorized infantry units of Russia's Southern Military District training at Sernovodsky range
A sniper seen during tactical exercise at Sernovodsky range
An MT-LB multi-purpose amphibious armoured tracked vehicles
Russian servicemen taking part in Caucasus 2016 strategic drills, at Sernovodsky range
Msta-S self-propelled 152 mm howitzer
Mi-28N helicopters
An armored fighting vehicle at Sernovodsky range
An air drone being launched during Caucasus 2016 strategic drills


pentapostagma

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.