Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρωσία και Τουρκία ξηλώνουν τους ξένους πράκτορες. Στην Ελλάδα μας τους επιβάλλουν!


Ρώσοι και Τούρκοι ξηλώνουν έναν-έναν τους πράκτορες των Δυτικών. Οι στημένες δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία των ξένων αφεντικών ...τελείωσαν στη Ρωσία.Η "ανεξάρτητη" εταιρία ήταν εντελώς εξαρτημένη από ξένους χορηγούς και παρά το ότι έδινε στον Πούτιν ποσοστά του 80%... το Υπουργείο Δικαισύνης την χαρακτήρισε "ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ".
Όποια ΜΚΟ χρηματοδοτείται από ξένους εννοείται ότι δουλεύει για τα ξένα συμφέροντα.
Στην Ελλάδα όπου οι προδότες ελέγχουν το κράτος ...οι ΜΚΟ των ξένων αφεντικών παρουσιάζονται ως οργανισμοί γεμάτοι από ανιδιοτελείς, αλληλέγγυους καλόκαρδους ξένους που λατρεύουν να προσφέρουν... χωρίς καν να τους το ζητήσουμε. Τέτοιοι άγιοι άνθρωποι προσφέρονται να καίνε δάση, το κέντρο της Αθήνας και αυτοκίνητα φτωχών ανθρώπων για να δημιουργούν κλίμα όποτε χρειάζεται στους εκλογομάγειρες να μας σερβίρουν τον επόμενο " σωτήρα".

Δημοσίευσε σχετικά πριν από δύο μέρες το "Πρώτο Θέμα":

Παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών

«Ξένο πράκτορα» χαρακτήρισε το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης τη μοναδική ανεξάρτητη δημοσκοπική εταιρεία που εξακολουθεί να ενεργοποιείται στη χώρα, Levada Centre, δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή εθνικών κοινοβουλευτικών εκλογών.
«Η αναγνώριση της εταιρείας ως ένας μη επαγγελματικός φορέας που εξυπηρετεί τις λειτουργίες ενός ξένου πράκτορα θεμελιώθηκε σε έναν μη προγραμματισμένο έλεγχο εγγράφων», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση του, χωρίς να αναφέρει τον λόγο για την απόφαση που έλαβε. Η εταιρεία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο.
Το κυρίαρχο κόμμα Ενωμένη Ρωσία, που πρόσκειται στο Κρεμλίνο, αναμένεται να κερδίσει άνετα τις εκλογές της 18ης Σεπτεμβρίου, που θεωρούνται πρόβα για την εκστρατεία επανεκλογής του Βλαντίμιρ Πούτιν στον προεδρικό θώκο στις προεδρικές εκλογές του 2018.
Με την αντιμετώπιση όμως μιας ολοένα και πιο βαθιάς ύφεσης και με την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, οι αρχές προβαίνουν σε ενέργειες καταστολής των αντιπολιτευτικών φωνών και οργανώσεων, ανάμεσα τους και φορείς που παρακολουθούν τις εκλογές, που θεωρούνται από το Κρεμλίνο ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο χαρακτηρισμός «ξένος πράκτορας» αποτελεί μέρος ενός νόμου που θεσπίστηκε το 2012 και ελέγχει φορείς και οργανώσεις που δέχονται χρηματοδότηση από το εξωτερικό και εμπλέκονται στην πολιτική δραστηριότητα. Ο νόμος θεωρείται πως χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για να ασκήσει πίεση σε οργανισμούς που χαρακτηρίζονται «ανεπιθύμητοι» στη Ρωσία.

Η Levada είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο κύρος ανάμεσα στις τρεις κύριες δημοσκοπικές εταιρείες της Ρωσίας. Ενώ συστηματικά αναφέρει πως τα ποσοστά αποδοχής του Πούτιν υπερβαίνουν το 80%, θεωρείται ευρέως ως πιο ανεξάρτητη από τους κρατικούς ανταγωνιστές της, VTsIOM και FOM.

Φυσικά κανένας δητικός δημοσιογράφος δεν πρόκυται να αναφέρει ότι "συμπτωματικά" διευθυτής της Levada ήταν ο περιούσιος καθηγητής Lev Gudkov. 

Λίγα λόγια για την έννοια του ονόματος:
Το ΛΕΒ σημαίνει Λέων στη ρωσική γλώσσα... Το κάτι άλλο που σημαίνει είναι ότι δεν είναι ρωσική λέξη αλλά προέρχεται από την γερμανική λέξη Löwe. Η εβραϊκή διάλεκτος που ονομάζεται Jüdisch (γίντις) χρησιμοποιεί πάρα πολλές γερμανικές λέξεις... Γι' αυτό και τα ονόματα των περισσότερων "εκλεκτών" στον πλανήτη είναι γερμανόνυμα. Το όνομα Λεβ είναι πολυσύχναστο στην εβραϊκή ονοματολογία, εφόσον από αυτό προέρχεται και το επίθετο Lev, Levis, Levi, Levy κ.λπ. π.χ. Lev - Leo - Leon Bronstein/Braunstein (σε διάφορες παραλαγές το πραγματικό όνομα του Τρότσκι)...
Ο Λεβ Γκούτκοβ είναι περιούσιος και είναι η ρωσική προφορά του εβραιογερμανικού ονόματος Löw Gudkopf που σημαίνει Λέων Καλοκέφαλος (Gud = καλό και Kopf = κεφάλι) μια παραλαγή του "αρχαιογερμανικού" (κάτι σαν καθαρεύουσα της Γερμανικής Γλώσσας) ονόματος Adam Weishaupt (Weis = σοφό Haupt = κεφάλι)... Το επίθετο Gudkov στα ρωσικά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα!
Προσέξτε την παρακάτω φράση από την πρώτη παράγραφο του βιογραφικού του όπου μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας "συνομοσιολογικά" συμπεράσματα:
Dr. Lev Dmitrievich Gudkov, a sociologist, heads the Department of Social and Political Studies at the All-Russian Center for the Study of Public Opinion (VTsIOM) and has a teaching appointment at the Russian State Humanities University (Moscow) and theJewish University (Moscow).
Δείτε επίσης σε μια σταλιά βιογραφικό... πόσες φορές αναφέρεται η λέξη Jewish:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!