Translate

Μυστικός στρατός των τζιχαντιστών σε κάθε Ευρωπαϊκή πόλη - Ευρύτατο δίκτυο πρακτόρων και δομών με την προτροπή και ανοχή της ΝΤΠ

ΣΟΚ: Μυστικός στρατός των τζιχαντιστών σε κάθε Ευρωπαϊκή πόλη - Ευρύτατο δίκτυο πρακτόρων και δομώνΈνα ευρύτατο δίκτυο έχουν στήσει οι ισλαμοπίθηκοι στις ευρωπαϊκές πόλεις, με απώτερο σκοπό την εκτέλεση πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων.
Όπως σημειώνει η βελγική εφημερίδα De Standaard οι βελγικές διωκτικές αρχές
συνεχίζουν τις συλλήψεις, αλλά παρόλα αυτά οι «ενεργοί» θύλακες αποδεικνύονται ατελείωτοι. Όπως σημείωσε το CNN σε σχετικές του αποκαλύψεις, οι τζιχαντιστές διαθέτουν δίκτυο σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, το οποίο έχει ως πρώτη του αποστολή να υποστηρίζει με κάθε τρόπο τους τζιχαντιστές που μετακινούνται προς τις πόλεις που θα γίνουν τα χτυπήματα.
Οι αποκαλύψεις του CNN περιέχουν κρυπτογραφημένα μηνύματα τζιχαντιστών καθώς μετακινούνται από Hot Spot σε κέντρο φιλοξενίας και από την στοργή της μίας ΜΚΟ στην θαλπωρή της επόμενης. Ενδιαμέσως λαμβάνουν χρήματα από συνδέσμους τους και εν τέλει φιλοδοξούν να φτάσουν σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη για να σπείρουν τον τρόμο.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ
Και η βελγική εφημερίδα και το αμερικανικό δίκτυο σημειώνουν ότι οι τρομοκράτες διαθέτουν αξιοσημείωτες οργανωτικές ικανότητες. Τα απλά αστυνομικά μέτρα προφανώς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, γεγονός που φαίνεται από τον πανικό των πολιτικάντηδων που φέρουν την ευθύνη για το αίμα εκατοντάδων αθώων.
Μόνη λύση στον γόρδιο αυτό δεσμό ο ερχομός των Εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη και η επιβολή ριζικών και εθνοσωτήριων μέτρων για την πάταξη της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com