Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τον Οκτώβριο το ΝΑΤΟ θα «γεμίσει» τον εναέριο χώρο στην Ανατολική Μεσόγειο με αεροσκάφη AWACS - vid

Image result for AWACSΤο ΝΑΤΟ θα αναπτύξει αεροσκάφη εναέριας  επιτήρησης για να υποστηρίζουν τις εν εξελίξει επιχειρήσεις  της διεθνούς συμμαχίας κατά του  Ισλαμικού Κράτους  πριν από το τέλος του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε  ανώτερος αξιωματούχος της συμμαχίας, γράφει η εφημερίδα hurriyetdailynews.com .
«Οι πτήσεις αεροσκαφών  AWACS [Σύστημα Ελέγχου εναερίου  προειδοποιήσεως  του ΝΑΤΟ] δεν έχουν ακόμη αρχίσει. Αλλά ελπίζω ότι θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα»,  δήλωσε ο Alexander Vershbow,  αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ,  σε μια ομάδα  δημοσιογράφων στην έδρα της συμμαχίας.
Το ΝΑΤΟ υπό το πρόσχημα της παροχής εναέριας επιτήρησης για τις επιχειρήσεις κατά του ISIS από τον συνασπισμό , θα «γεμίσει» την περιοχή με αεροσκάφη αυτού του τύπου θέλοντας να επιβληθεί στον αέρα διότι πολύ απλά « εκεί είναι που παίζεται όλο το παιχνίδι από την Ρωσία στην Συρία» 
.
Το χρονοδιάγραμμα της ανάπτυξης των αεροσκαφών AWACS συνέπεσε με τις προβλεπόμενες επιχειρήσεις βομβαρδισμού  από τον συνασπισμό στην Μοσούλη και την Ράκκα, τονίζει το ΝΑΤΟ.
Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ρωσικά και αμερικανικά αεροσκάφη θα «πετούν» δίπλα –δίπλα τον Οκτώβριο και όλα τα ενδεχόμενα είναι απολύτως ανοικτά.  
Οι αεροπορικές βάσεις που θα χρησιμοποιούν για τις επιχειρήσεις αυτών των αεροσκαφών , σύμφωνα με την στρατιωτική πρακτική,  πρέπει να είναι αρκετά μακριά από τα πεδία των μαχών.
Οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο και η Κρήτη  αποτελούν  ενδεχομένως τα «φαβορί» για να φιλοξενήσουν αυτού του τύπου τα αεροσκάφη .

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.