Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Βρέχει δολάρια «σύντροφοι»: 500 εκάτ. ευρώ σε “αλληλέγγυους” και λαθρομετανάστες διαθέτει ο Γεώργιος Σόρος

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος σιωνιστής, ο οποίος εξαγόραζε δημοσιογράφους, χρηματοδοτούσε αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και γενικώς θεωρείται ο «πατερούλης» (με την... σταλινική έννοια) του κάθε παρακρατικού, «αλληλέγγυου» και έμμισθου «αγωνιστή» της παγκοσμιοποίησης, Τζόρτζ Σόρος, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει άλλα 500 εκάτ. ευρώ σε ΜΚΟ και επιχειρήσεις λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, δεσμεύθηκε σήμερα να επενδύσει έως και 500 εκατ. δολάρια για την κάλυψη των αναγκών των λαθρομεταναστών, αλλά και των κοινωνιών που φιλοξενούνται.
«Θα επενδύσουμε σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθιερωμένες εταιρείες, πρωτοβουλίες με κοινωνικό αντίκτυπο και επιχειρήσεις που ξεκίνησαν από μετανάστες και πρόσφυγες. Οι επενδύσεις αυτές προορίζονται για να είναι επιτυχείς. Αλλά πρωταρχικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ωφελούν πραγματικά τους μετανάστες και τις κοινότητες υποδοχής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 86χρονος σιωνιστής.
Αποτέλεσμα εικόνας για reptilian soros
Ο ερπετοειδής Γεώργιος Σόρος ανακοίνωσε τις προθέσεις του στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής  των Ηνωμένων Εθνών που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη και στην οποία παρευρέθηκε και ο Τσίπρας, δίνοντας μία δακρύβρεχτη ομιλία, που προειδοποιούσε για την επέλαση των Εθνικιστών.
Φαίνεται, δε, ότι υπάρχει βαθιά συνεννόηση μεταξύ του πρωθυπουργού της χώρας και του σιωνιστή Σόρος, αφού δεν πρόλαβε ο Τσίπρας να δημιουργήσει τον καινοφανή όρο της «κοινωνικής οικονομίας», στην ομιλία του στην ΔΕΘ και αμέσως έσπευσε ο Σιωνιστής να δώσει μισό δισεκατομμύριο σε αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή την χρηματοδότηση των ΜΚΟ και των επιχειρήσεων που ανοίγουν οι λαθρομετανάστες για να κλείσουν τις αντίστοιχες των Ελλήνων.
Την ίδια ώρα που ο Σόρος δίνει μισό δισεκατομμύριο στην «κοινωνική οικονομία» των ΜΚΟ, οι Έλληνες στενάζουν κάτω από τον ζυγό του μνημονίου και τα όποια κέρδη τους φορολογούνται με βάναυσο τρόπο από το ανθελληνικό κράτος.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον κεφαλικό φόρο που είχαν επιβάλλει οι τούρκοι στον Ελληνισμό της Πόλεως, ως προοίμιο των Σεπτεμβριανών δεν είναι καθόλου συμπτωματική, αφού πρόκειται για το ίδιο, ουσιαστικά, σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδος.

Κώστας Αλεξανδράκης
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...