Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η έξοδος των ανθρώπων - Το σχέδιο «σιωπής» της Ατζέντας 21

Αποτέλεσμα εικόνας για humanoidsΠλησιάζει η εποχή του παγκόσμιου ηγέτη.

Δεν απέχουμε πολύ κατά τα φαινόμενα. Η νέα ιδεολογία θα είναι η άθεη οικολογία της Νέας Εποχής, η οποία θα υποτάξει όλες τις θρησκείες.
Όπως αναφέρουν οι εγκάθετοι «ειδικοί» της Νέας Τάξης, οι επιπτώσεις των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στον πλανήτη είναι τόσο σημαντικές, κυρίως μετά και τη Βιομηχανική Επανάσταση, που η περίοδος που διανύουμε θα πρέπει να ανακηρυχθεί ως μια «Νέα Γεωλογική Εποχή».
Μάλιστα, σύμφωνα με την επιστημονική πρόταση που κατέθεσε ομάδα ειδικών (Anthropocene Working Group ) στο Διεθνές Γεωλογικό Συνέδριο στο Κέιπ Τάουν, τη Δευτέρα η νέα αυτή εποχή θα πρέπει να ονομαστεί Anthropocene.
Αποτέλεσμα εικόνας για humanoids
Στα ελληνικά, η επικρατέστερη απόδοση του συγκεκριμένου όρου είναι «Ανθρωπόκαινος Εποχή».
Βάσει της συγκεκριμένης πρότασης, η νέα αυτή εποχή θα πρέπει να ξεκινήσει αναδρομικά από το 1950 ενώ βασικά της χαρακτηριστικά είναι η διασπορά ραδιενεργών υλικών σε όλη των πλανήτη εξαιτίας των δοκιμών πυρηνικών βομβών καθώς επίσης η μόλυνση της γης από τα πλαστικά, η ατμοσφαιρική ρύπανση από τις εκπομπές εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.
Εν ολίγοι η εποχή που οι «κακοί άνθρωποι έβλαψαν τον πλανήτη και πρέπει να νουθετηθούν, όπως υπαγορεύει η Ατζέντα 21.
Πρώτη και βασικότερη δραστηριότητας με πλήθος επιπτώσεων η υλοτόμηση των δασών ενώ σημείο σταθμός είναι και η ραγδαία ανάπτυξη των αστικών κέντρων.
Όπως τονίζουν οι... «ειδικοί», από τα μέσα του 20ου αιώνα καταγράφηκε ένας σημαντικός πολλαπλασιασμός των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, αυξάνεται διαρκώς και σε επικίνδυνα επίπεδα η στάθμη της θάλασσας, αυξάνει η θερμοκρασία ενώ παρατηρείται μαζική εξαφάνιση ειδών σε παγκόσμιο επίπεδο, η γη αλλάζει εξαιτίας της διαρκούς αποψίλωσης των δασών κλπ.
Το γνωστό παραμύθι της υπερθέρμανσης, το οποίο έχει καταρριφθεί πολλάκις, ωστόσο συνεχίζουν να το πλασάρουν.
Όλες αυτές οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που πρακτικά επηρεάζουν με καθοριστικό τρόπο την διαστρωμάτωση των πετρωμάτων που οι γεωλόγοι χρησιμοποιούν για να οριοθετήσουν τη μετάβαση σε μία Νέα Εποχή.
Εν τω μεταξύ, η Νέα Τάξη προετοιμάζει τις μάζες για τις «No Human Zones», τις περιοχές δηλαδή που θα δεν πατά ανθρώπινο πόδι, προκειμένου η δύση να αναγεννηθεί μακριά από τους «άπληστους ανθρώπους», ενώ πραγματικός σκοπός θα είναι το μάντρωμα σε πόλεις-γκέτο ή στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιδρώντες.
Μας λένε πως μόλις δεκαπέντε λεπτά μπορούν να περάσουν στα περισσότερα σημεία του πλανήτη χωρίς να ακουστεί ήχος που να είναι προϊόν της ανθρώπινης δραστηριότητας.
«Η σιωπή είναι είδος προς εξαφάνιση. Τα μέρη όπου μπορεί κανείς να ξεπεράσει αυτό το τέταρτο της σιωπής δεν είναι περισσότερα από δεκαπέντε σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει ο Γκόρντον Χέμπτον, ο άνθρωπος που έχει κάνει τρεις φορές τον γύρο του κόσμου για να καταγράψει τους ήχους και τη σιωπή της φύσης.
Ο Χέμπτον έχει καταρτίσει τη λίστα της σιωπής, η οποία όπως λέει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», μικραίνει συνεχώς.
Αυτή η μοναδική περιήγηση του ανθρώπου που έχει αφιερωθεί στην υπεράσπιση της σιωπής αποτυπώθηκε στο βραβευμένο με Emmy ντοκιμαντέρ «Vanishing Dawn Chorus» («Η χορωδία της αυγής που σβήνει»). Η κάμερα τον ακολουθεί ενώ εκείνος ηχογραφεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη τους ήχους της φύσης καθώς ανατέλλει ο ήλιος.
Ο στόχος του, ωστόσο, παραμένει δήθεν ένας: Η προστασία της σιωπής. Ή - από την άλλη πλευρά - η καταπολέμηση της ηχορύπανσης.
Με λίγα λόγια, η φύση θα πρέπει να ησυχάσει μακριά από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και επειδή, η φύση δεν μπορεί να φύγει, θα φύγουν οι άνθρωποι.
Το σχέδιο της Ατζέντας 21 σε πλήρη εφαρμογή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι