Translate

Έτοιμοι για νέες θηριωδίες οι ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΟΙ: Καλούν σε επιθέσεις με μαχαίρια, ρόπαλα, σύριγγες και... κατσαβίδια! vid

Έτοιμοι για νέες θηριωδίες οι τζιχαντιστές: Καλούν σε επιθέσεις με μαχαίρια, ρόπαλα, σύριγγες και... κατσαβίδια! ΒΙΝΤΕΟΤο "κύκνειο άσμα" των αιμοσταγών τζιχαντιστών αναμένεται τρομακτικό, καθώς παρόλο που χάνουν τον πόλεμο στην Συρία, τα κτήνη του ISIS είναι έτοιμα να εξαπολύσουν νέες πολύνεκρες επιθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική.
Σε νέο βίντεo προς τους υποστηρικτές τους, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, τους καλούν σε νέες επιθέσεις κατά στόχων στη Δύση με ρόπαλα του μπέιζμπολ, κατσαβίδια, μαχαίρια, τρυπάνια ακόμη και υποδερμικές σύριγγες! Τους καλούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του παρανοϊκού Μοχάμεντ Μπουχλέλ, του Γάλλου τζιχαντιστή που έπεσε με φορτηγό πάνω σε πλήθος ανθρώπων τη 14η Ιουλίου, στη Νίκαια με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 86 άνθρωποι.
Στο βίντεο ένας άνδρας που μιλά αραβικά συμβουλεύει τους πιστούς οπαδούς του ISIS που δρουν μόνοι τους να μην αναζητούν περίπλοκους τρόπους και οπλισμό για να επιτεθούν στους "άπιστους". Δεν χρειάζονται εκρηκτικά ή οτιδήποτε άλλο. Τους αρκούν, όπως τονίζεται, ρόπαλα του μπέιζμπολ, ηλεκτρικά τρυπάνια, κατσαβίδια ακόμη και υποδερμικές σύριγγες!
Το βίντεο που έχει διάρκεια σχεδόν 20 λεπτά, επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Δείχνει εικόνες από εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, υποδεικνύοντας να γίνουν επιθέσεις κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου. Δείχνει επίσης τον Πύργο της Πίζας, τον Πύργο του Άιφελ και το Άγαλμα της Ελευθερίας.
                                                                                                                                            ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com