Translate

Το Σιωνιστικό NBC στην τελετή έναρξης του Ρίο: Αποκάλεσε την FYROM ως «Μακεδονία» vid

Γκάφα ολκής του NBC στην τελετή έναρξης του Ρίο: Αποκάλεσε την FYROM ως «Μακεδονία»

Όταν μπήκε στο Μαρακανά η ομάδα της ΠΓΔΜ, ένας από τους σχολιαστές του σιωνιστικού δικτύου προσφώνησε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», παρά το γεγονός ότι επίσημα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν αναγνωρίζει με την ονομασία αυτή την ΠΓΔΜ

Σε μια άνευ προηγούμενου ''γκάφα'' εξεπίτηδες, υπέπεσε το αμερικανικό ανθελληνικό NBC κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας.
Όταν μπήκε στο Μαρακανά η ομάδα της ΠΓΔΜ, ένας από τους σχολιαστές του δικτύου προσφώνησε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», παρά το γεγονός ότι επίσημα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν αναγνωρίζει με την ονομασία αυτή την ΠΓΔΜ.



Και συνέχισε μάλιστα, σχολιάζοντας:  «Η Μέρεντιθ (σ.σ. Βιέρα, η συμπαρουσιάστριά του) μου θύμισε ότι η ιστορία μας λέει πως ο Φίλιππος Β' είναι βασιλιάς της Μακεδονίας, πατέρας του Μ. Αλεξάνδρου, που κέρδισε τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας».   
Έντονη ήταν η αντίδραση των τηλεθεατών που «βομβάρδισαν» τα social media με μηνύματα, με τα οποία κατέκριναν τη στάση του Matt Lauer και ζητούσαν από το NBC να απολογηθεί για λογαριασμό του




Τα σχόλια στο twitter έπεφταν βροχή



protothema

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com