Translate

Το HAARP ανοίγει τις πύλες του στους συνωμοσιολόγους ..η νέα τάξη πραγμάτων ωραιοποιεί με κουτοπόνηρο τρόπο το καταστροφικό πρόγραμμα!

Αποτέλεσμα εικόνας για HAARP gifΟι επιστήμονες του ερευνητικού προγράμματος HAARP προσκαλούν τους ''συνωμοσιολόγους'' να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις τους. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ!  Για δεκαετίες διάφοροι ερευνητές έχουν αποδώσει στο ερευνητικό ατμοσφαιρικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) μια σειρά από καταστροφές,
συμπεριλαμβανομένων τυφώνων, σεισμών, ακόμα και την καταστροφή του διαστημικού λεωφορείου Columbia. Όμως το Σάββατο 26 Αυγούστου 2016,  οι εγκαταστάσεις του HΑΑRP ήταν ανοικτές για επισκέψεις.
Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου της Αλάσκας δήλωσε σχετικά: «Ελπίζουμε οι άνθρωποι να αναγνωρίσουν την πραγματική επιστήμη στο HΑΑRP. Ελπίζουμε να τους δείξουμε ότι το πρόγραμμα δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον νου, ούτε τον καιρό και ούτε όλα τα άλλα πράγματα που έχει κατηγορηθεί».@-)
Σύμφωνα με το KTVF, το πανεπιστήμιο αναμένει επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων καθώς και θεωρητικούς συνωμοσιών να έρθουν στην εκδήλωση. Ελπίζουν να εμφανιστούν όλοι εκείνοι που κατά καιρούς το έχουν κατηγορήσει, από τον κυβερνήτη της Μινεσότα έως τον επαγγελματία παλαιστή Jesse Ventura.
«Αυτό το πράγμα μπορεί να χτυπήσει τα αεροπλάνα από τον αέρα», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ventura. «Μπορεί να ελέγξει τον καιρό. Και είναι ένα πολύ επικίνδυνο, επικίνδυνο όπλο».
Οι πρόσκληση είναι ανοικτοί για όλους. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα καθώς και υποψία της παγκόσμιας συνωμοσίας είστε ευπρόσδεκτοι από το πανεπιστήμιο της Αλάσκα, να παρευρεθείτε. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει και αναψυκτικά στα παιδιά όλων των ηλικιών που θα παραστούν. ΚΟΙΝΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

7SPY: HAARP Locations, ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

7spymania.blogspot.com/2015/01/haarp-locations.html
Translate this page
Jan 23, 2015 - Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και ...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com