Translate

«Ελεύθερη Ώρα»: Η λίστα με τις ΜΚΟ του G.Soros για να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή

Αποτέλεσμα εικόνας για Reptilian sorosτης Βέτας Ανδρή
Απόρρητα αρχεία Σόρος: «Ημίμετρο η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής… Να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές»!
Συνεχίζουμε σήμερα, με τις τρομακτικές αποκαλύψεις απ’ τα απόρρητα αρχεία του εβραιοσιωνιστή τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος, του κερδοσκόπου που μαζί με τον Τζέφρυ Παπανδρέου μας έριξε το 2010 στα νύχια της τρόικας και στα μνημόνια που αφαιμάζουν το Έθνος μας
Τα αρχεία αυτά τα «έσπασαν» και τα έβγαλαν στην δημοσιότητα «χάκερς» που είναι αντινεοταξίτες και εργάζονται ενάντια στην Νέα Παγκόσμια σιωνιστική Τάξη των διεθνών τοκογλύφων. Όπως δείξαμε και σε προηγούμενα αποκαλυπτικά φύλλα της «Ε.Ω.» (11 Αυγούστου, 18 Αυγούστου και 22 Αυγούστου), το ίδρυμα του ανθέλληνα Σόρος «Ανοιχτή Κοινωνία» είχε σαν στόχο να καταστρέψει την Χρυσή Αυγή και παράλληλα να ενισχύσει διεθνιστές πολιτικούς και κόμματα, όπως τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ και τον Κούλη Μητσοτάκη της ψοφοδεξιάς Νουδούλας...
Διαβάζουμε σε σχετικό άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:
«Εντός των εγγράφων του Σόρος, που προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν και μία μελέτη που εκπονήθηκε από έναν Χιλιανό καθηγητή, ονόματι Cristοbal Rovira Kaltwasser, για το «Παρατηρητήριο Δημοκρατίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Η εν λόγω μελέτη προσπαθούσε να εξάγει συμπεράσματα σχετικά με την επέμβαση του ΔΝΤ σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και να τα προβάλλει στη σημερινή Ευρώπη, με ειδική σκόπευση στην λεγόμενη «άνοδο της ακροδεξιάς». Μέσα σε αυτή την έκθεση, που προφανώς είχε υψηλό ενδιαφέρον για τον σιωνιστή Σόρος, υπάρχει και ένα βασικό συμπέρασμα για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι οποίες – ως γνωστόν – διετάχθησαν από «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις» που «έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή», σύμφωνα με τον τ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Α. Ρουπακιώτη.
Αναφέρεται, λοιπόν, ότι: «Κοιτώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα (δηλαδή την φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής) δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για να υπερασπιστεί την φιλελεύθερη δημοκρατία. Η ενεργοποίηση της ιδέας της «μαχητικής δημοκρατίας» κάθε άλλο παρά απλή είναι. Απαιτεί καθαρές γραμμές σχετικά με το πως, πότε και ποιος θα πρέπει να αποφασίζει αν οι πολιτικοί «παίχτες» θα έπρεπε να απαγορευτούν».
Πίσω από τις γραμμές της εκθέσεως αυτής, που απηχεί τις σκέψεις του ίδιου του Σιωνιστή Σόρος, μπορούμε να δούμε να πλανιέται το... φάντασμα του Πόππερ. Η ιδέα της «μαχητικής δημοκρατίας» συνίσταται στη χρήση νομικών περιορισμών στην πολιτική έκφραση και ο αποκλεισμός των «εξτρεμιστών» από την «δημοκρατία». Όσοι πίσω από αυτές τις γραμμές διαβλέπουν τον «αντιρατσιστικό νόμο» της Νέας Δημοκρατίας, τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ και την γενικότερη συζήτηση για αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από τις εκλογές, καλώς διαβλέπουν...
Όμως δεν είναι μονάχα αυτά: Στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών, το ίδρυμα του Σόρος σημειώνει με οδυρμό ότι η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής διαρκώς αυξάνεται και ως λόγους σημειώνει τα εξής: α) Παρά τις προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα να κουκουλώσουν το ζήτημα, το βίντεο Μπαλτάκου αποκάλυψε στον κόσμο ότι η Χρυσή Αυγή υφίσταται πολιτικές διώξεις.
β) Το γεγονός ότι τότε οι αναρχικοί δεν ήταν τόσο ενεργοί (πιθανότατα, λοιπόν, με εντολή του Σόρος ξεκινάνε οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις).
γ) Απέτυχε το διπλό ανάχωμα που αποτελούσαν ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ.
δ) Η οικονομική κατάσταση δεν βελτιώθηκε, αλλά αντιθέτως χειροτέρευσε.
Συνεπώς, οι φυλακίσεις και οι πολιτικές διώξεις κρίνονται ως ημίμετρα από το ίδρυμα του Σόρος και προτείνεται πρέπουσα μία αναγωγή στη θεωρία του «δημοκρατικού απολυταρχισμού».
Εκεί βρίσκει κανείς, φυσικά, τον προαναφερθέντα Πόππερ, ο οποίος εν έτει 1945 έγραφε: «Η απεριόριστη ανοχή οδηγεί στην εξαφάνιση της ανοχής. Αν επεκτείνουμε απεριόριστη ανοχή ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι ανεκτικοί, αν δεν είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την κοινωνία της ανοχής έφοδο των μη ανεκτικών, τότε οι ανεκτικοί θα καταστραφούν και η ανοχή μαζί τους. Με αυτή την δήλωση δεν υπονοώ, παραδείγματος χάριν, ότι θα πρέπει πάντα να καταπιέζουμε την εκφορά μη ανεκτικών φιλοσοφιών. Όσο μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε με λογικά επιχειρήματα και να τις κρατάμε υπό έλεγχο στην κοινή γνώμη, τότε η καταστολή θα ήταν σίγουρα μη ενδεδειγμένη επιλογή. Αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να τους καταστείλουμε ακόμα και με την βία αν χρειαστεί».
Εκεί βρίσκει κανείς και τον προγενέστερο, αλλά επίσης Ιουδαίο, Karl Loewenstein, ο οποίος ήδη από την δεκαετία του ’30 πρόκρινε την εξής αντιμετώπιση: α) Συγκέντρωση ολόκληρης της εξουσίας στην κυβέρνηση - Δηλαδή να μην υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και γίνει κανά... λάθος.
β) Ενεργοποίηση εκτάκτου ανάγκης, ώστε να περιοριστούν τα δικαιώματα έκφρασης, συμμετοχής στα πολιτικά πράγματα κ.ο.κ. και ακολούθως ο,τιδήποτε παρεκκλίνει από αυτά να στέλνεται στα μη ανεξάρτητα «δικαστήρια».
Επίσης, πέρα από αυτά τα φοβερά κι εκπληκτικά, ας δούμε συνοπτικά τις οργανώσεις που τα πήραν αδρά για να επηρεάσουν, σύμφωνα με τις προσταγές του ανθέλληνα σιωνιστή Σόρος, το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2014.
Ξεκινάμε από την χρηματοδότηση, μαζί με την αμερικανική πρεσβεία, της παρέλασης των ομοφυλόφιλων, αλλά και σχετικών δραστηριοτήτων ώστε να πιεστούν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές να εκφράσουν θετική γνώμη για τα θέματα της εν λόγω κοινότητας. Τελικώς τα 26 χιλιάδες δολάρια που έδωσε ο Σόρος φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού αμέσως μετά υπερψηφίστηκε από ψευτοδεξιά και αριστερά το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης» των ομοφυλόφιλων.
Αμέσως μετά, έχουμε πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια που δόθηκαν για τη δημιουργία ενός δικτύου ρουφιάνων στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι φροντίζουν να ανιχνεύουν τους Εθνικιστές και να τους κάνουν συνεχείς αδικαιολόγητες αναφορές, ώστε να τους φιμώσουν!!!
Στη συνέχεια έχουμε την αδρή χρηματοδότηση ενός δημοσιογραφικού δικτύου, ελάχιστης σημασίας και επιρροής, το οποίο όμως -όπως περιγράφεται- κρύβει ένα δίκτυο «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων σε άλλα μέσα, οι οποίοι τα παίρνουν μαύρα από τον Σόρος για να «προωθούν τις ιδέες της ανοιχτής κοινωνίας» ή -για να το πούμε με απλά λόγια- για να γράφουν ψέμματα εναντίον της Χρυσής Αυγής και άλλων Εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη!
Ένα ίδρυμα προσκείμενο στους «Οικολόγους», το οποίο είχε μηδενική δραστηριότητα όπως και το αντίστοιχο κόμμα εξάλλου, πήρε 33 χιλιάδες δολάρια για να συντάξει… εγχειρίδιο «αντιρατσισμού», όπου εντός του διαφημίζονται εγκληματικές συμμορίες της άκρας αριστεράς, οι οποίες έχουν πολλάκις πραγματοποιήσει αντισυγκεντρώσεις και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων!!! Το εν λόγω εγχειρίδιο, δεν το κρύβει, δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, όπως και τα βιβλία του «Ιού» Ψαρρά, που χρηματοδοτεί η Μέρκελ (η γερμανική κυβέρνηση) μέσω του αριστερίστικου ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ»!
Μία άλλη ΜΚΟ που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα για ένα μόνο τρίμηνο, προκειμένου να αποτρέψει τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, ήταν η Media Diversity Institute, η οποία διοχέτευε εκείνη την εποχή ψεύτικες δήθεν ιστορίες με λαθρομετανάστες για να «αγγίξει»… ευαίσθητες «χορδές» των Ελλήνων και να τους κάνουν να ψηφίσουν Σύριζα ή έστω Νουδούλα (και κλεφτο-Πασόκ κατ’ ανάγκη)!
Ύστερα, έχουμε το United for Intercultural Action, μία οργάνωση παρακρατικών, που πήρε 100 χιλιάδες δολάρια και συνδέει παρακρατικούς από ολόκληρο τον κόσμο! Στην περίπτωση της Ελλάδος, μερικά μονάχα από τα ονόματα είναι τα εξής: Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, Antifa, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Δίκτυο Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας, Νεολαία Σύριζα και άλλα πολλά
Επίσης, 50 χιλιάδες δολάρια πήρε το ENAR (European Network Against Racism), το οποίο στην Ελλάδα έχει 4 υποοργανώσεις: α) Την ΜΚΟ «Αντιγόνη», στην οποία συμμετέχουν ο ανθέλληνας φιλοσκοπιανός Μιχάλης Τρεμόπουλος από τους «Οικολόγους Πράσινους», ο ανθέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης από τον Σύριζα (που είπε πως δεν έγινε ποτέ η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!), ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου και υπουργείας Φώφης Γεννηματά, και άλλοι. β) Η ΜΚΟ Generation 2.0 που δεν παρέχει στοιχεία για το ποιοι «προεδρεύουν», ήτοι εισπράττουν. γ) Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο πέρα από τα χρήματα που αναφέρουμε εδώ πήρε και 2.913.055 ευρώ την τριετία 2002-2004 από τον ελληνικό προϋπολογισμό. δ) Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών του Αχμέντ Μοάβια, σουδανού υποψηφίου των «Οικολόγων Πράσινων» και αργότερα του ΚΙΔΗΣΟ του Τζέφρυ Παπανδρέου. Στο «Φόρουμ» μετέχουν και άλλοι πρώην λαθρομετανάστες, που «νομιμοποιήθηκαν»…
Και να ’τανε μόνο αυτά… Μπορεί κάποιος να κυριολεκτήσει λέγοντας ότι η έρευνα στα αρχεία και τα έγγραφα του ανθελληνικού-σιωνιστικού ιδρύματος του Σόρος θυμίζει μια περιήγηση σε έναν ανθελληνικό βόθρο έμμισθων υποκείμενων, που μοναδικό στόχο της ζωής τους έχουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!
Ας δούμε λοιπόν κι άλλα… Η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» πήρε από τον Σόρος μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200 ευρώ! Χώρια τα… εξτραδάκια που έρχονται από τις μπίζνες με τους λαθρομετανάστες ή πιθανές άλλες εισφορές από άλλα μαγαζάκια του Σόρος!!! Η εν λόγω οργάνωση πέρα από τα φράγκα που παίρνει από τον Σόρος, έχει ιδρύσει και άλλες «θυγατρικές» ΜΚΟ, προφανώς με το αζημίωτο! Ε τι; Ο «αντιρατσισμός» των ψευτοπροοδευτικών θολοκουλτουριάρηδων πρέπει να πληρώνεται και καλά μάλιστα! Αλλιώς πώς θα «τσακίσουνε» τους «κακούς ναζί» που μάχονται για την Ελλάδα;
Όπως διαπιστώνουμε, λοιπόν, απλά κοιτώντας την λίστα, η επικοινωνία για την χρηματοδότηση της εν λόγω οργάνωσης γίνεται μέσω κάποιας Ελένης Τάκου. Και εδώ είναι που αρχίζουν οι πρώτες... συμπτώσεις!
Το ίδιο άτομο, η Τάκου, είναι υπεύθυνη για το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», που πρόκειται ουσιαστικά για μία ένωση ΜΚΟ που σκοπό της έχει να ακούει την κάθε ψεύτικη καταγγελία που κάνει ο κάθε λαθρομετανάστης για να επωφεληθεί από τις διατάξεις του νόμου που έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία, ώστε να παραμείνει ες αεί στην Ελλάδα. Και όχι μόνο ακούνε τις καταγγελίες, αλλά φτάνουν και στο σημείο φαιδρότητας (μάλλον κατ’ εντολή του αφέντη Σόρος) να προσπαθούν να φορτώσουν αυτά τα περιστατικά στη Χρυσή Αυγή!... Και όταν αποδεικνύεται ότι τελικά το έγκλημα το έκανε λαθρομετανάστης και όχι Χρυσαυγίτης, να προσπαθούν να αποσιωπήσουν την κατάληξη της είδησης, πάλι κατ’ εντολή του αφέντη…
Πού αλλού την έχουμε δει την εν λόγω έμμισθη του Σόρος; Μα, φυσικά, από το βιβλίο σχετικά με την λαθρομετανάστευση που κυκλοφόρησε μέσω του ιδρύματος του Σύριζα και, όπως όλα τα άλλα, το χρηματοδότησε η Μέρκελ και το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών!!! Τότε το βιβλίο της, μεταξύ άλλων, είχε προλογίσει και ο συριζαίος Ξυδάκης!!!
Πολλά τα λεφτά και από πολλές μεριές, δηλαδή, για τον «αντιρατσισμό». Και πίσω απ’ όλα αυτά -«συμπτωματικά» βεβαίως βεβαίως- το ίδρυμα του φανατικού σιωνιστή, ανθέλληνα και φιλοσκοπιανού Τζορτζ Σόρος… Του Σόρος, που έχει ορκιστεί να σκοτώσει την Ελλάδα και κάθε τι Ελληνικό! Όμως να ξέρει ο Σόρος και οι «προοδευτικοί» υπαλληλίσκοι του, πως κι εμείς είμαστε ορκισμένοι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, αν χρειαστεί!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com