Translate

Υπάκουος υπάλληλος Ψαρράς: Τρισέλιδη αναφορά προς τη Μέρκελ για τους «υποστηρικτές» του Τράμπ

Υπάκουος υπάλληλος Ψαρράς: Τρισέλιδη αναφορά προς τη Μέρκελ για τους «υποστηρικτές» του Τράμπ
Δεν πρόλαβε η αφέντρα Μέρκελ να δώσει εντολή και ο χρηματοδοτούμενος Ψαρράς έσπευσε να φτιάξει τρισέλιδο χαφιεδίστικο αφιέρωμα – παραλήρημα.
Ο λόγος, φυσικά, για την ανησυχία που εξέφρασε τις προάλλες ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος είπε ότι «ανησυχεί για τις εξελίξεις σε περίπτωση εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ».
Στην αριστερή ιδεολογία ο εργαζόμενος - έμμισθος σέβεται απολύτως τις επιταγές του αφεντικού. Και αν δεν τις σέβεται οικειοθελώς τότε επεμβαίνει ο σταλινικός κομισάριος να τον συνετίσει ή, αν είναι ανεπίδεκτος, να τον στείλει για «σοσιαλιστική επιμόρφωση» στον ερυθρό παράδεισο των σιβηριανών γκούλαγκ.
Ο Ψαρράς δεν είναι από αυτούς τους «κακούς προλετάριους». Ο Σταϊνμάιερ έχει χρηματοδοτήσει όλα τα, γεμάτα ψέμματα και εμπάθεια, ρυπαρογραφήματά του εναντίον της Χρυσής Αυγής και συνεπώς θα πρέπει να είναι πιστός και υπάκουος.
Έτσι αρθρογραφεί στην σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Όλοι οι Έλληνες του Τράμπ» όπου στην ουσία «καρφώνει» στον χρηματοδότη του όλους τους Έλληνες που έχουν είτε έχουν εκφραστεί θετικά για τον Τράμπ ή αρνητικά για την αιμοσταγή Κλίντον.
             
Το άρθρο του είναι μία ουσιαστική καταγραφή και δεν περιέχει πολλά σχόλια. Θυμίζει λίγο παλιές σοβιετικές υπηρεσίες καταδοτών, όπου καταγράφονταν για μετέπειτα «εκκαθάριση» οι αντιφρονούντες.:-#
Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Χρυσή Αυγή και η αρθρογραφία του Συναγωνιστή Γιώργου Μάστορα, καθώς και η επίσκεψη του αμερικάνου εθνικιστή ακτιβιστή Matthew Heimbach στην Ελλάδα και την συνάντηση του με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.
Όσον αφορά τον Τράμπ και την δήθεν «υποστήριξή» μας προς αυτόν δεν θα μπούμε στην διαδικασία απολογίας σε ένα τσιράκι του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών και της Μέρκελ. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της επισκέψεως του Matthew Heimbach, ο οποίος επιχειρείται να παρουσιαστεί ως «επόμενος αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν».
Έτσι κι αλλιώς ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα και τα όποια λόγια θα ήταν απλώς χαμένος χρόνος. Απλώς και μόνο θα πούμε ότι το "Αμέρικα" έτσι κι αλλιώς το κυβερνάνε τα λόμπι που τόσο πολύ αγαπά ο Ψαρράς και επιπροσθέτως δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου εκεί. Χώρια που κάτι χειρότερο από την αιμοσταγή Χίλαρι δεν υπάρχει...
                                                                                                                                               ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com