Translate

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΣΣΑ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Ο Τραμπ υποστήριξε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης χθες στο Οχάιο πως η απόφαση της Μέρκελ να καλωσορίσει πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους λαθροπρόσφυγες στη Γερμανία ήταν «καταστροφή» και πως η Δημοκρατική αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον θέλει να κάνει ό,τι και η γερμανίδα καγκελάριος

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας στην αναφορά του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ στο λαθροπροσφυγικό, λέγοντας πως η Χίλαρι Κλίντον θέλει να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

«Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έδειξε πως αγνοεί τα γεγονότα, όταν ισχυρίσθηκε πως η προσφυγική πολιτική ανοικτών θυρών της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μερκελ είχε ως αποτέλεσμα μια τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας», δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο Reuters ένας Γερμανός υπουργός.

Ο Τραμπ υποστήριξε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης χθες στο Οχάιο πως η απόφαση της Μέρκελ να καλωσορίσει πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους λαθροπρόσφυγες στη Γερμανία ήταν «καταστροφή» και πως η Δημοκρατική αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον θέλει να κάνει ό,τι και η Γερμανίδα καγκελάριος. «Εν ολίγοις η Χίλαρι Κλίντον θέλει να γίνει η Άνγκελα Μέρκελ της Αμερικής και ξέρετε τι καταστροφή ήταν αυτή η μαζική μετανάστευση για τη Γερμανία και τον λαό της Γερμανίας», δήλωσε ο Τραμπ. «Το έγκλημα αυξήθηκε σε επίπεδα που κανένας δεν πίστευε πως θα έβλεπε ποτέ. Είναι μια καταστροφή».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com