Translate

Ξεσπάθωσε ο Κυρίτσης: Όλοι οι Συριζαίοι είμαστε αλληλέγγυοι στους ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΈΣ τρομοκράτες!

Ξεσπάθωσε ο Κυρίτσης: Όλοι οι συριζαίοι είμαστε αλληλέγγυοι στους τρομοκράτες!
Γράψαμε προ ημερών για την προκλητική δήλωση του... κατουρλή βουλευτή του Σύριζα, Κυρίτση, ο οποίος καλούσε τους λοιπούς «συντρόφους» να επιδείξουν αλληλεγγύη στους συλληφθέντες ληστές και τρομοκράτες, Σεϊσίδη και Σακκά.
Ύστερα από διασταυρούμενα πυρά, στα οποία βρέθηκε ο Κυρίτσης επ’ αφορμή αυτής της δήλωσής του, συνέχισε να εκτίθεται με νέα δήλωση ακόμα πιο... σπαρταριστή, την οποία και σας παραθέτουμε:
Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για το γεγονός ότι ο συριζαίος βουλευτής δεν ξέρει την ύπαρξη των τόνων στην Ελληνική, αλλά ας σχολιάσουμε κάποια σημεία της δήλωσής του:
Ξεκινάει λέγοντας ότι η άποψη που παρέθεσε την τελευταία φορά δεν ήταν δική του, αλλά τον βρίσκει σύμφωνο. Κοινώς αποδέχεται την αλληλεγγύη απέναντι σε τρομοκράτες, τους οποίους αποκαλεί συντρόφους. Άλλωστε κι ο Στάλιν κατσαπλιάς και ληστής ήτανε, ουδέν νεότερο, λοιπόν, στην δήλωση Κυρίτση.
Κατά δεύτερον, τονίζει ότι αυτά που λέει αποτελούν κοινό τόπο για τον Σύριζα και ότι τα πιστεύουν όλοι, ασχέτως αν σιωπούν επειδή θα τους πάρει ο κόσμος με τις λεμονόκουπες. Αυτό είναι μία πραγματικότητα, την οποία βεβαιώνει και το παρακάτω βίντεο.
Τρίτον, ο Κυρίτσης ξεπερνά την αλληλεγγύη και προχωρά ευθέως στην υπεράσπιση και την δικαιολόγηση εγκλημάτων, κάνοντας λόγο για «απηνή δίωξη» (ξέρει άραγε τι σημαίνει η φράση;) του Σακκά και στοιχεία εις βάρος του «στα όρια του γελοίου». Στην περίπτωση του Σεϊσίδη κάνει λόγο για «κατασκευή των ΜΜΕ». Κοινώς, όντως είναι φιλοτρομοκράτης.
Το δυστυχές της όλης υποθέσεως είναι ότι δεν είδαμε ούτε μία λέξη αγάπης προς την Νέα Δημοκρατία από τον Κυρίτση. Γιατί, «σύντροφε» είσαι άδικος; Δεν θυμάσαι ότι οι νεοδημοκράτες προχώρησαν άμεσα στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας, αφήνοντας ελεύθερο τον Σακκά;
ΥΓ. Στο εν λόγω βίντεο δίπλα στον πρόεδρο της Βουλής, Βούτση διακρίνεται ο Γ. Γ. της κυβέρνησης του Σύριζα, Μιχάλης Καλογήρου.

                                                                                                                                              ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com