Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ερμαφρόδιτος απατεώνας των εθνών Γιαχβέ της Πανθρησκείας

Οι λόγιοι μελετητές και κατασκευαστές της παγκόσμιας θρησκείας που έρχεται (Πανθρησκεία) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Θεός είναι ο τιμωρός Γιαχβέ-Αλλάχ,

απορρίπτοντας τα, γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική, Λόγια του Χριστού.
Μάλιστα τον χαρακτηρίζουν ως διπλή οντότητα.
Το καμπαλιστικό δόγμα του διπλού θεού (φως+σκοτάδι, αρσενικό+θυληκό) παραβιάζει τις σαφείς διδασκαλίες του αληθινού Θεού.
Στον Τριαδικό Θεό δεν υπάρχει σκοτάδι, ούτε πρέπει να περάσεις από το σκοτάδι για να βγεις στο φως.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΝΕΙΑ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ'' ΚΑΙ ΜΗ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ
                     
Αυτό θα είναι το δόγμα της Πανθρησκείας και γι αυτό μας προετοιμάζουν οι ταγοί των θρησκειών, με πρώτο και καλύτερο τον Πάπα, ο οποίος έχει υμνήσει ανοιχτά τον Lucifer-Σαμαέλ.
Η αμαρτία είναι απαραίτητη, θα μας λένε. Για να φθάσουμε στον «φωτισμό» θα πρέπει να περάσουμε δήθεν από τα πιο χαμηλά επίπεδα της αμαρτίας.
Ως τελευταίο περιστατικό για να μας παρουσιάζουν τον ερμαφρόδιτο Γιαχβέ, με τις πολλές θεότητες (Νεφελίμ), ως τον αληθινό θεό, είναι οι ισχυρισμοί του Ραββίνου Sameth.
 Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τις Εβραϊκές Γραφές για την υποστήριξη του διαφυλικού ακτιβισμού, ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Θεός ήταν και άνδρας και γυναίκα.
Ο Ραβίνος ισχυρίζεται ότι, «τα τέσσερα εβραϊκά γράμματα στο όνομα του Θεού, που οι μελετητές αναφέρουν ως το Τετραγράμματο Γιαχβέ, κατά πάσα πιθανότητα δεν προφέρεται «Ιεχωβά» ή «Γιαχβέ», όπως ορισμένοι ερμηνεύουν. Οι Ισραηλίτες ιερείς θα έπρεπε να έχουν διαβάσει το γράμματα σε αντιστροφή ως Hu / Hi-με άλλα λόγια, το κρυφό όνομα του Θεού ήταν Εβραϊκά για “Εκείνος / Εκείνη.»
7SPY

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Μαρόκο: Νεαρή γυναίκα δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους στο λεωφορείο - Την ξεγύμνωσαν και την θωπεύουν! VIDEO

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!