Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ικανότητα του να είσαι δύο προσωπικότητες

Zώντας κάποιος μέσα στον κόσμο αυτό έχοντας μάθει την αλήθεια έρχεται αντιμέτωπος, πολλές φορές, με τον προβληματισμό, του πως γίνεται, να μην την ξεχνά, μέσα στην λεγόμενη καθημερινή ρουτίνα.

Η Ικανότητα του να είσαι δύο προσωπικότητες

Πράγματι, πολλά τα άγχη και τα τρεξίματα της καθημερινότητας που πολλές φορές μας κάνουν, παρότι γνωρίζουμε, να ξεχνάμε και να φερόμαστε με τρόπο που δεν συνάδει με όσα ξέρουμε.
Αυτό που πρέπει ο καθένας να κάνει, είναι να γίνει δύο προσωπικότητες.
Η μία θα σκέφτεται την αλήθεια και θα μιλάει στον Χριστό συνεχώς και η άλλη θα πράττει στον ψεύτικο αυτό κόσμο, κάνοντας τα τυπικά καθημερινά πράγματα.
Πολλές φορές θα δείτε, ότι παρόλο που εσείς θα αρχίσετε να το κάνετε, μέσα σε λίγη ώρα θα το έχετε ψιλοξεχάσει. Θέλει προσπάθεια να επιτευχθεί και να μην σας αποσυγκεντρώνουν άλλα πράγματα γύρω σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κατα νού συνέχεια την αλήθεια, και θα είστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Αρχηγό της Ζωής, τον Χριστό. Κάνοντας το κάποιος αυτό, μειώνει κατα πολύ το να πέσει σε σφάλμα , είτε αυτό είναι να τσακωθεί με κάποιον, είτε να μην βοηθήσει κάποιον.
Το σώμα ούτως η άλλως δεν είμαστε εμείς , ένα ρομποτάκι είναι της πλάκας που το χειριζόμαστε εμείς. Μπορούμε λοιπόν να το βάζουμε να κάνει τα του κόσμου αυτού και παράλληλα εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στον Χριστό και την αλήθεια Του και όχι να σκεφτόμαστε τα του κόσμου αυτού.
Είτε όταν δουλεύουμε , είτε όταν περπατάμε , είτε όταν είμαστε με κόσμο, είτε όταν τρώμε, ότι κι αν κάνουμε να είμαστε δύο προσωπικότητες και κυρίως να μην το ξεχνάμε, γιατί πολύ εύκολα ξεχνιέται. Όταν δούμε ότι ξεχαστήκαμε ξανά απ την αρχή το ίδιο.
Με τον τρόπο αυτό θα " διαχωρίσουμε" κάποια στιγμή κατά κάποιο τρόπο, συνειδητά το είναι μας , από το σώμα, το οποίο είναι απλά ένα μέσο αλληλεπίδρασης με τον κόσμο αυτό. Θα ξέρουμε ότι άλλο είμαστε εμείς και άλλο το σώμα μας.
Ακούγεται εύκολο θεωρητικά, αλλά δεν είναι. Οι Ναχρμπέν δεν θα μείνουν έτσι , οι υπερβατικές συχνότητες με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε συνεχώς , τα υποσυνείδητα μηνύματα , οι δικές μας σκέψεις , τα ερεθίσματα των άλλων γύρω μας, όλα αυτά είναι που θα μας πολεμήσουν, ώστε να μας κάνουν απλά να υπάρχουμε σαν χαϊβάνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την αλήθεια και να θυμόμαστε τα λόγια του Χριστού πριν κάνουμε οτιδήποτε. Όπως έλεγε ο Παπά Σάββας, κανείς δεν αμαρτάνει αν δεν θέλει να αμαρτήσει.
Αμαρτία ονομάζεται η οποιαδήποτε προσκόλληση στον υλικό ψεύτικο κόσμο του Σατανά. Σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιοδήποτε θέμα. Όσο μεγαλύτερο το κόλλημα αυτό , τόσο μεγαλύτερη και η λεγόμενη "αμαρτία" . Σφοδρό κόλλημα με οποιοδήποτε χόμπι , με κάποια γυναίκα , με την δουλειά , με τα άγχη , με τα προβλήματα , με κάποια ομάδα,, με κάποια συνήθεια , με τα ίδια σου τα παιδιά , με τα αυτοκίνητα , με την μουσική , με την γυμναστική , με το κάπνισμα , με το σέξ, με ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Ή θα είναι κάποιος με τον Χριστό ή οτιδήποτε άλλο κάνει θα είναι με τον δημιουργό του κόσμου του ψεύτικου , του Mάτριξ, με τον Διάβολο τον Σαμαέλ, διότι θα είναι κολλημένος στην ύλη , στον ψεύτικο κόσμο.
Όταν κάποιος δρα με τέτοιο τρόπο και δεν ξεχνά ποτέ το ποιος είναι και πού είναι και κυρίως δεν ξεχνά τα λόγια του Χριστού και δεν ξεχνάει να Του μιλάει, είναι πρακτικά αδύνατον να περάσει δίπλα από κάποιον που έχει ανάγκη και να μην τον βοηθήσει ή να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα αντί τα λεφτά αυτά, να τα δώσει σε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια για να φάει κάτι κτλ κτλ. Ο μόνος τρόπος να πέσει σε τέτοιο σφάλμα είναι να επιλέξει συνειδητά να μην ακολουθήσει τα λόγια του Χριστού, αλλά τα λόγια του Σατανά, ενώ γνωρίζει, και να δεχτεί ότι ο κόσμος αυτός είναι αληθινός και εδώ να ζητήσει έστω και μία προσωρινή απόλαυση της πλάκας.
Ο καθένας οφείλει να τα βάλει κάτω με τον εαυτό του να σκεφτεί τα δεδομένα και να αποφασίσει συνειδητά σε ποιό στρατόπεδο ανήκει, με ποιόν θέλει να είναι.
Ίσως τώρα πεί κανείς μα δεν μπορώ να συνεχίσω απλά τη ζωή μου όντας απλά ουδέτερος ; Να κάνω όσα κάνω , να πηγαίνω και την κυριακή εκκλησία , να κάνω και την καλή μου πράξη και τέλος ;
Όχι είναι η απάντηση.
Ουδέτερος σημαίνει θεομάχος , κατά του Χριστού , Αντίχριστος , άρα με τον Διάβολο ακόμη και αν δεν το ξέρει συνειδητά. Δεν έχει σημασία, αν κάποιος πιστεύει στο Θεό η όχι. Στον πόλεμο αυτό δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη, αφού δεν μαλώνουν άλλοι για να θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους εμάς. Για εμάς γίνεται ο πόλεμος , για να σωθούμε ή να χαθούμε.
Ο Χριστός είπε, όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου και αυτός που δεν είναι μαζί μου σκορπίζει. Και ο Χριστός έδωσε ξεκαθαρες οδηγίες, για το πώς κάποιος είναι μαζί του. Σαφέστατες και απλές χωρίς τυπολατρείες και εφέ.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
EΛ HUNTER 888

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι