Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ικανότητα του να είσαι δύο προσωπικότητες

Zώντας κάποιος μέσα στον κόσμο αυτό έχοντας μάθει την αλήθεια έρχεται αντιμέτωπος, πολλές φορές, με τον προβληματισμό, του πως γίνεται, να μην την ξεχνά, μέσα στην λεγόμενη καθημερινή ρουτίνα.

Η Ικανότητα του να είσαι δύο προσωπικότητες

Πράγματι, πολλά τα άγχη και τα τρεξίματα της καθημερινότητας που πολλές φορές μας κάνουν, παρότι γνωρίζουμε, να ξεχνάμε και να φερόμαστε με τρόπο που δεν συνάδει με όσα ξέρουμε.
Αυτό που πρέπει ο καθένας να κάνει, είναι να γίνει δύο προσωπικότητες.
Η μία θα σκέφτεται την αλήθεια και θα μιλάει στον Χριστό συνεχώς και η άλλη θα πράττει στον ψεύτικο αυτό κόσμο, κάνοντας τα τυπικά καθημερινά πράγματα.
Πολλές φορές θα δείτε, ότι παρόλο που εσείς θα αρχίσετε να το κάνετε, μέσα σε λίγη ώρα θα το έχετε ψιλοξεχάσει. Θέλει προσπάθεια να επιτευχθεί και να μην σας αποσυγκεντρώνουν άλλα πράγματα γύρω σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κατα νού συνέχεια την αλήθεια, και θα είστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Αρχηγό της Ζωής, τον Χριστό. Κάνοντας το κάποιος αυτό, μειώνει κατα πολύ το να πέσει σε σφάλμα , είτε αυτό είναι να τσακωθεί με κάποιον, είτε να μην βοηθήσει κάποιον.
Το σώμα ούτως η άλλως δεν είμαστε εμείς , ένα ρομποτάκι είναι της πλάκας που το χειριζόμαστε εμείς. Μπορούμε λοιπόν να το βάζουμε να κάνει τα του κόσμου αυτού και παράλληλα εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στον Χριστό και την αλήθεια Του και όχι να σκεφτόμαστε τα του κόσμου αυτού.
Είτε όταν δουλεύουμε , είτε όταν περπατάμε , είτε όταν είμαστε με κόσμο, είτε όταν τρώμε, ότι κι αν κάνουμε να είμαστε δύο προσωπικότητες και κυρίως να μην το ξεχνάμε, γιατί πολύ εύκολα ξεχνιέται. Όταν δούμε ότι ξεχαστήκαμε ξανά απ την αρχή το ίδιο.
Με τον τρόπο αυτό θα " διαχωρίσουμε" κάποια στιγμή κατά κάποιο τρόπο, συνειδητά το είναι μας , από το σώμα, το οποίο είναι απλά ένα μέσο αλληλεπίδρασης με τον κόσμο αυτό. Θα ξέρουμε ότι άλλο είμαστε εμείς και άλλο το σώμα μας.
Ακούγεται εύκολο θεωρητικά, αλλά δεν είναι. Οι Ναχρμπέν δεν θα μείνουν έτσι , οι υπερβατικές συχνότητες με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε συνεχώς , τα υποσυνείδητα μηνύματα , οι δικές μας σκέψεις , τα ερεθίσματα των άλλων γύρω μας, όλα αυτά είναι που θα μας πολεμήσουν, ώστε να μας κάνουν απλά να υπάρχουμε σαν χαϊβάνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την αλήθεια και να θυμόμαστε τα λόγια του Χριστού πριν κάνουμε οτιδήποτε. Όπως έλεγε ο Παπά Σάββας, κανείς δεν αμαρτάνει αν δεν θέλει να αμαρτήσει.
Αμαρτία ονομάζεται η οποιαδήποτε προσκόλληση στον υλικό ψεύτικο κόσμο του Σατανά. Σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιοδήποτε θέμα. Όσο μεγαλύτερο το κόλλημα αυτό , τόσο μεγαλύτερη και η λεγόμενη "αμαρτία" . Σφοδρό κόλλημα με οποιοδήποτε χόμπι , με κάποια γυναίκα , με την δουλειά , με τα άγχη , με τα προβλήματα , με κάποια ομάδα,, με κάποια συνήθεια , με τα ίδια σου τα παιδιά , με τα αυτοκίνητα , με την μουσική , με την γυμναστική , με το κάπνισμα , με το σέξ, με ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Ή θα είναι κάποιος με τον Χριστό ή οτιδήποτε άλλο κάνει θα είναι με τον δημιουργό του κόσμου του ψεύτικου , του Mάτριξ, με τον Διάβολο τον Σαμαέλ, διότι θα είναι κολλημένος στην ύλη , στον ψεύτικο κόσμο.
Όταν κάποιος δρα με τέτοιο τρόπο και δεν ξεχνά ποτέ το ποιος είναι και πού είναι και κυρίως δεν ξεχνά τα λόγια του Χριστού και δεν ξεχνάει να Του μιλάει, είναι πρακτικά αδύνατον να περάσει δίπλα από κάποιον που έχει ανάγκη και να μην τον βοηθήσει ή να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα αντί τα λεφτά αυτά, να τα δώσει σε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια για να φάει κάτι κτλ κτλ. Ο μόνος τρόπος να πέσει σε τέτοιο σφάλμα είναι να επιλέξει συνειδητά να μην ακολουθήσει τα λόγια του Χριστού, αλλά τα λόγια του Σατανά, ενώ γνωρίζει, και να δεχτεί ότι ο κόσμος αυτός είναι αληθινός και εδώ να ζητήσει έστω και μία προσωρινή απόλαυση της πλάκας.
Ο καθένας οφείλει να τα βάλει κάτω με τον εαυτό του να σκεφτεί τα δεδομένα και να αποφασίσει συνειδητά σε ποιό στρατόπεδο ανήκει, με ποιόν θέλει να είναι.
Ίσως τώρα πεί κανείς μα δεν μπορώ να συνεχίσω απλά τη ζωή μου όντας απλά ουδέτερος ; Να κάνω όσα κάνω , να πηγαίνω και την κυριακή εκκλησία , να κάνω και την καλή μου πράξη και τέλος ;
Όχι είναι η απάντηση.
Ουδέτερος σημαίνει θεομάχος , κατά του Χριστού , Αντίχριστος , άρα με τον Διάβολο ακόμη και αν δεν το ξέρει συνειδητά. Δεν έχει σημασία, αν κάποιος πιστεύει στο Θεό η όχι. Στον πόλεμο αυτό δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη, αφού δεν μαλώνουν άλλοι για να θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους εμάς. Για εμάς γίνεται ο πόλεμος , για να σωθούμε ή να χαθούμε.
Ο Χριστός είπε, όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου και αυτός που δεν είναι μαζί μου σκορπίζει. Και ο Χριστός έδωσε ξεκαθαρες οδηγίες, για το πώς κάποιος είναι μαζί του. Σαφέστατες και απλές χωρίς τυπολατρείες και εφέ.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
EΛ HUNTER 888

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Ναυάγιο στις αμερικανοτουρκικές επαφές και νέα σφοδρή προσωπική επίθεση Ερντογάν κατά Τραμπ – Πυρηνική απειλή από Αγκυρα…

Ναυάγιο στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να επιτίθεται στις ΗΠΑ με νέες εμπρηστικές δηλώσεις ακόμη και για τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τα εντάλματα

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.