Translate

Ο Κώδικας Ντα Βίντσι της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο Δημόσιο έχει συνεπάρει εκατομμύρια Έλληνες!

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Επιλέγουν να σώσουν την οικογένειά τους, τα παιδιά τους και τους ηλικιωμένους γονείς τους
Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση.
Εστω και αργά (χρειάστηκε να περάσουν 6 κολασμένα χρόνια) οι νεοΕλληνες (που δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους), συνειδητοποίησαν πως για να πολεμήσουν το διεφθαρμένο κράτος πρέπει να σταματήσουν να το πληρώνουν.
Μόνο μέσα από μια διαδικασία ολικής καταστροφής μπορεί να επέλθει, από την τέφρα η ανάσταση.
Το μαζικότερο Επαναστατικό Κίνημα της μεταπολίτευσης γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2016.
Οι νεοΕλληνες (που δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους), ανακάλυψαν επιτέλους τον Κώδικα Ντα Βίντσι της αντίστασης ενάντια στους κατσιαπλιάδες της εξουσίας που οι ίδιοι οι νεοΕλληνες (που δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους) επιλέγουν.
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Μόνο μέσα από την διαδικασία ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ θα πέσουν οι σημερινοί φαύλοι κυβερνώντες, όπως επίσης και οι προφανώς ανίκανοι και φαύλοι του πελατειακού κράτους της ΝΔ που αγωνιούν για την επιστροφή στην κουτάλα της εξουσίας.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για να απαλλαγούμε από τους φαύλους του ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ κράτους είναι η μη ΠΛΗΡΩΜΗ του Δημοσίου.
Αυτό πλέον το έχουν κατανοήσει οι νεοΕλληνες και με κάθε τρόπο επιχειρούν να απομακρυνθούν απότ το φαύλο, χυδαίο και διεφθαρμένο ελληνικό κράτος.
Πάνω από 500.000 έχουν εγκαταλείψει την Κολομβία των Βαλκανίων, ενώ άλλοι τόσοι έχουν μεταφέρει τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό. Η μεγάλη μετανάστευση συνεχίζεται με κάθε τρόπο.
Στο μεταξύ από στόμα σε στόμα μεταδίδεται ο “Κώδικας Ντα Βίντσι”: Εάν θέλεις να απαλλαγούμε από τους φαύλους που μας κυβερνάνε δεν πρέπει να πληρώσεις με τίποτε το Δημόσιο. Ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε χαράτσια…
Οσοι απέμειναν στην Ελλάδα έχουν κατανοήσει πλέον ποια είναι η λύση.
Ως την στιγμή που θα βρεθεί ένας πραγματικός ηγέτης και θα πει:
-Eλάτε ρε μαλάκες να βάλουμε ένα χέρι να σώσουμε αυτό εδώ το μπουρδέλο για να περνάμε καλά και στο μέλλον. Ελάτε να αποκαταστήσουμε το κύρος της Δικαιοσύνης, της Παιδείας, της Υγείας. Αποφασίζω να κάνω για 20 χρόνια τον φορολογικό συντελεστή για όλους-άτομα και επιχειρήσεις-8%. Ελάτε να απογειώσουμε αυτό εδώ τον επίγειο παράδεισο από άποψη φυσικής ομορφιάς. Καταργώ από σήμερα την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και ορίζω την διαδικασία της αξιολόγησης με στόχο 100.000 κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι να πηγαίνουν σπίτι τους κάθε χρόνο ή να μετατεθούν με το 1/3 του μισθού τους σε άλλες υπηρεσίες ώστε να ρεφάρουν όσα παντελόνιασαν χωρίς να το αξίζουν όλα αυτά τα χρόνια…
Ωσπου να βρεθεί ένας τέτοιος ηγέτης η μόνη λύση είναι η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Και επιτέλους αυτό το καλοκαίρι, κάτι κινείται!
Κι αυτό που κινείται δεν είναι άλλο από την προσπάθεια του καθενός να σώσει την οικογένειά του, τα παιδιά του και τους ηλικιωμένους γονείς του, επιλέγοντας να εξασφαλίσει την δική τους ζωή από το να πληρώνει τα κερατιάτικα των φαύλων Κατρούγκαλων.
/kourdistoportocali                                                                 photos: 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com