Translate

Μετέφεραν στα κρυφά λαθρομετανάστες στην Καστοριά - ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟ ΣΕ ΑΚΡΟ!

Μετέφεραν στα κρυφά λαθρομετανάστες στην Καστοριά
Τη νύχτα την Τετάρτης 24 Αυγούστου μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο "Δέδης" στην Καστοριά και ιδιοκτησίας Μιχαηλίδη, 30 οικογένειες λαθρομεταναστών, υπό άκρα μυστικότητα, δεδομένου ότι κανείς εκ των τοπικών φορέων (περιφέρεια και Δήμος), αλλά ούτε και η Αστυνομία γνώριζε το παραμικρό.
Ερώτημα 1ο και μάλιστα εύλογο. Γιατί αυτή η μυστικότητα; Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι, κατά νόμο και αρμοδιότητα, τοπικοί φορείς και η υπεύθυνη για την τάξη και ασφάλεια, αστυνομία; Τι έχουν να κρύψουν οι ιθύνοντες του Υπουργείου μεταναστευτικής Πολιτικής; Τέλος υπάρχει και άλλος νομός της Ελλάδας, όπου μεταφέρθηκαν μυστικά λαθρομετανάστες ή αποτελεί "προνόμιο" και πρωτοτυπία για την Καστοριά; Ο μόνος που γνώριζε ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τη ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, διότι υπέγραψε και τη σχετική σύμβαση με την Ύπατη Αρμοστεία.
Ερώτημα 2ο. Με ποιους όρους συμφώνησε ο κ. Μιχαηλίδης για να διαθέσει τη ξενοδοχειακή μονάδα; Έλαβε γνώση της εθνικότητας των λαθρομεταναστών και αν υπάρχουν μεταξύ αυτών πιθανοί κίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία; Αν γνώριζε όφειλε να ενημερώσει αρμοδίως. Για ποιο χρονικό διάστημα διέθεσε το ξενοδοχείο, υπό την έννοια αν οι λαθρομετανάστες θα παραμείνουν προσωρινά ή δημιουργείται μια μόνιμη κατάσταση; Ως υποψήφιος με τη ΝΔ, ενημέρωσε το κόμμα του και αν ναι τι οδηγίες έλαβε; Αυτό το ερώτημα μάλιστα είναι το πλέον επίκαιρο και φλέγον μετά και το σκάνδαλο που προέκυψε με τη σίτιση στο "hot spot" Σερρών. Αν τέλος δεν ενημέρωσε τη ΝΔ, τότε όσα προεκλογικά υποσχέθηκε για τη λύση του μεταναστευτικού προβλήματος, τα θυσίασε στο βωμό του χρήματος και της μπίζνας.
Το όλο θέμα αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης με ανταλλαγή ύβρεων και αλληλοκατηγοριών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Όλα αυτά βέβαια για τα μάτια του κόσμου, καθότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι αποτέλεσμα των πολιτικών των 2 κομμάτων.
Η εγκληματική και εθνοκτόνα πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και των 2 υπουργών μεταναστευτικής πολιτικής Χριστοδουλοπούλου και Μουζάλα, οι οποίοι να σημειώσω δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον ακριβή αριθμό λαθρομεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα. Να θυμίσω την περίφημη φράση της κυρά Τασίας, ότι οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια, ενώ στην πραγματικότητα κατάντησε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι.
Από την άλλη, η ΝΔ στηρίζει αναφανδόν την πολιτική των Ευρωπαίων του Λαϊκού Κόμματος στο οποίο ανήκουν, βάσει της οποίας χρειάζονται μετανάστες σε μεγάλους αριθμούς, για να εξασφαλίσουν φθηνά εργατικά χέρια. Βέβαια αυτό που κρύβουν επιμελώς είναι ότι, από τις χιλιάδες που έχουν εισέλθει στην Ευρώπη, θα διαλέξουν αυτούς που θέλουν και πληρούν τις προυποθέσεις, ενώ οι υπόλοιποι, λιγότερο ικανοί ή/και άχρηστοι κατά τα κριτήριά τους, θα εγκλωβιστούν, πού αλλού, στην Ελλάδα. Για αυτό και έκλεισαν όλες οι χώρες τα σύνορά τους.
Εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Επίτροπος μετανάστευσης είναι το εξέχον στέλεχος της ΝΔ, Αβραμόπουλος, ο οποίος εκτελεί πιστά τις διαταγές του Γιούνγκερ και της Μέρκελ, ενώ γνωρίζει πόσο μεγάλο κακό κάνει στην Ελλάδα.
Εν κατακλείδι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ φέρουν ακέραιες ευθύνες διότι αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι υπέρμαχοι της λαθρομετανάστευσης και συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια!
Η Χρυσή Αυγή θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποτρέψει τη δημιουργία "hot spot" είτε στο Νομό Καστοριάς είτε σε οποιοδήποτε ιερό κομμάτι της Ελληνικής γης.

Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Γιατί κανένας "πρόσφυγας" δεν είναι χριστιανός; Οι χριστιανοί είναι αυτοί που δολοφονούνται από την ISIS και όμως αυτοί παραμένουν σε Συρία κλπ για να πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Αυτοί που μεταναστεύουν είναι όλοι τους μουσουλμάνοι, γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com