Translate

ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ! Όποιον δοξάζει την Ελλάδα τον μισούν!! Η εφημερίδα "ΑΥΓΗ" του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ΚΑΙ στην χρυσή ολυμπιονίκη μας Κατερίνα Στεφανίδη!!


Η εφημερίδα "Αυγή" των απάτριδων του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατο άρθρο της σημείωνε μεταξύ άλλων για την άρση βαρών: "Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;". 

Ακολούθησε η απάντηση του Ολυμπιονίκη μας με εξωδικό, αλλά και η στήριξή του από την Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, μιλώντας την Κυριακή στον ΑΝΤ1, ανέφερε μεταξύ άλλων χωρίς να κατονομάζει την 'Αυγή': 
"Επειδή διάβασα κάποια σχόλια τις τελευταίες μέρες, να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα".

Σήμερα η 'Αυγή" περνά στην αντεπίθεση απαντώντας και στην Στεφανίδη με νουθεσίες: 
«Να... διαβάζεις Κατερίνα» είναι ο τίτλος μονόστηλου, στο οποίο ο Δημήτρης Χρήστου γράφει: "Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η χρυσή ολυμπιονίκης στο Ρίο της Βραζιλίας υπερασπίστηκε τους αθλητές και ξεκαθάρισε: «Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες, θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα».

Μια συμβουλή, μόνο, Κατερίνα, τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορείς να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών, κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο εδώ στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου".


Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com