Translate

Απέτυχε η “αντιρατσιστική” προπαγάνδα: Κλειστά σύνορα απαιτούν οι πολίτες της Ευρώπης

Μαύρα τα μαντάτα για τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, αφού η πλειονότητα των Ευρωπαίων τάσσεται αναφανδόν υπέρ του καθολικού κλεισίματος των συνόρων.
Συγκεκριμένα, σε πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για την Die Welt δήλωσαν
ότι επιθυμούν το σφράγισμα των συνόρων το 44% των Γερμανών, το 44% των Σουηδών, το 40% των Πολωνών, το 45% των Γάλλων, το 55% των Ούγγρων και το 48% των Ιταλών.
Για την Ελλάδα δεν δημοσιεύτηκαν στοιχεία μάλλον για να γλιτώσουν μερικά εμφράγματα εκεί στα γραφεία της ΝΔ, του Σύριζα και κάποιων κρατικοδίαιτων ΜΚΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ποσοστά είναι παραπλανητικά, αφού εμφανίζουν μονάχα όσους θέλουν να κλείσουν ΤΕΛΕΙΩΣ τα σύνορα. Όλους τους υπόλοιπους που δέχονται έστω και έναν ελάχιστο αριθμό προσφύγων, τους περιλαμβάνει στους “Refugees Welcome”, γεγονός που προφανώς δεν ισχύει. Τα πραγματικά ποσοστά των Ευρωπαίων που διαφωνούν με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων ξεπερνούν σε κάθε χώρα το 70%.
Στην ίδια δημοσκόπηση φάνηκε ότι το 60% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ισλαμιστές εξτρεμιστές μεταμφιέζονται ως πρόσφυγες και φτάνουν στην Ευρώπη για να την αιματοκυλήσουν.
Οι Ευρωπαίοι σε όλες τις χώρες αντιλαμβάνονται πλέον την πραγματικότητα που οι πολιτικοί ταγοί τους προσπαθούν να ξορκίσουν. Ύστερα από εκατόμβες νεκρών της ισλαμικής τρομοκρατίας, όλοι πλέον φτάνουν σε αυτό που λέγαμε από την αρχή: απαιτείται μία Ευρώπη – Φρούριο για να κρατήσει μακριά τους τρελούς του Αλλάχ και να νικήσει την μάχη ενάντια στην τρομοκρατία.
Οι εγχώριοι πολιτικάντηδες, αριστεροί και ψευτοδεξιοί, διατείνονται εμπρός στην βούληση του Λαού να κλείσουν τα σύνορα ότι αυτό είναι αδύνατον: Ουδέν ψευδέστερον!
Άθελά τους, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν τον «σουλτάνο» Ερντογάν να πιάσει τους «πραξικοπηματίες», απέδειξαν σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι λένε ψέματα. Ελικόπτερα απογειώθηκαν, το λιμενικό και οι λοιπές αρμόδιες αρχές πήραν σαφείς εντολές και τα σύνορα ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ και οι τούρκοι στρατιωτικοί που προσπαθούσαν να περάσουν με βάρκες, σαν τους λαθρομετανάστες, απέτυχαν!
Απέτυχε η “αντιρατσιστική” προπαγάνδα: Κλειστά σύνορα απαιτούν οι πολίτες της Ευρώπης

Γιατί άραγε δεν το κάνουν αυτό για τις υπόλοιπες βάρκες με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ακραία ισλαμιστικά στοιχεία που προωθούνται σε θέσεις μάχης; Πολύ απλά γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει λεφτά με το κεφάλι και με το τσουβάλι, για κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται στην Ελλάδα για να την αποσταθεροποιήσει και να αλλοιώσει την ίδια την κοινωνική συνοχή της κοινωνίας μας.
Ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί στο να παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα και να αποκτήσουμε και εμείς νεκρούς από την ισλαμική τρομοκρατία. Δεν είναι μόνο ο Σύριζα και το ΚΚΕ που ως αριστεροί προφανώς εγκρίνουν αυτή την ανθελληνική πολιτική. Ούτε καν οι κεντρώοι Πασόκ, Ποτάμι και οι γραφικοί του Λεβέντη και επίσης καλοβλέπουν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φωνάζοντας “Refugees Welcome”.
Είναι και οι υποκριτές δεξιοί που όταν αναζητούν ψηφαλάκια γίνονται «σκληροί», αλλά όταν το απαιτεί η παγκοσμιοποίηση ψηφίζουν για την κατασκευή του τεμένους, για το σύμφωνο συμβίωσης και οτιδήποτε άλλο σκεφτεί το μυαλό του Σόρος και του κάθε άλλου που επιθυμεί τον θάνατο του Έθνους – Κράτους. Καθόλου τυχαίο ότι η ΝΔ όχι μόνο ψήφισε για το τζαμί, αλλά η μοναδική της διαφωνία είναι στο πόση... χλίδα θα έχουν τα Hot Spot.

Κώστας Αλεξανδράκης

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com