Translate

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών ζητεί απαγόρευση της Μπούργκας στην χώρα! Ήδη αντιρατσιστικές - antifa ομάδες από την Ελλάδα διαμαρτύρονται εντόνως!

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ κάλεσε σήμερα  Παρασκευή την ψήφιση από την χώρα του,  της «απαγόρευσης» του δικαιώματος των μουσουλμάνων γυναικών να  φορούν  μπούργκα σε δημόσιους χώρους για λόγους «ασφαλείας».

Πρόκειται για την γνωστή  ισλαμική ενδυμασία που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο μιας γυναίκας, αναφέρει ο διεθνής τύπος.
Ο  Γερμανός υπουργός σημείωσε ότι η μπούργκα που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο «δεν είναι κατάλληλη για την «ανοιχτή» γερμανική κοινωνία.»
«Είμαστε ενωμένοι στο γεγονός ότι θέλουμε να εφαρμοσθεί με νόμο το να δείχνουν όλοι  το πρόσωπό τους , όπου αυτό είναι απαραίτητο για να ζήσουν στην κοινωνία μας. Στις εφορίες , σε κυβερνητικά γραφεία, ληξιαρχεία,  σχολεία και  πανεπιστήμια, στη δημόσια διοίκηση και στο δικαστήριο», δήλωσε ο Μεζιέρ  στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ZDF μετά από μια διήμερη συνάντηση με τους συναδέλφους από τα ομοσπονδιακά κρατίδια της Γερμανίας .
Τον Μάιο του 2015, η ολλανδική κυβέρνηση ενέκρινε την απαγόρευση της μπούργκας σε ορισμένους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης και των  ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης, κυβερνητικών  κτιρίων  και  μέσων μαζικής μεταφοράς.
Μια παρόμοια απαγόρευση στις παραλίες τέθηκε σε εφαρμογή στη Γαλλία πρόσφατα και αφορά τα περιβόητα μπουργκίνι από τις μουσουλμάνες .
Ένα είναι σίγουρο και αφορά την γενικότερη στάση της Ευρώπης στο Ισλάμ ότι όλα θα αλλάξουν και η διαφορετική στάση των μουσουλμάνων και όσων θέλουν να την επιβάλουν στους Ευρωπαίους πολίτες   θα καταπολεμηθεί,  αλλιώς θα επιστρέψουν  πίσω από εκεί που ήρθαν .

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com