Translate

Συριζαίος Βίτσας: 60.000 ; λαθρομετανάστες δεν είναι τεράστιος αριθμός .. CIA 1.020.337 ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!

Συριζαίος υπουργός Βίτσας: 60.000 “πρόσφυγες” δεν είναι πολλοί - Χωράμε και άλλους! Θα τους βάλουμε σε ξενοδοχεία και σπίτιαΤο σχέδιο της κυβέρνησης για την δημιουργία 33 καταυλισμών λαθρομεταναστών σε όλη την χώρα αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Σύριζα, Δημήτρης Βίτσα
ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
Η CIA λέει ότι ο αριθμός των λαθροπροσφύγων είναι 1.020.337 γιατί λοιπόν να πιστέψουμε εσένα Βίτσα ;
Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι οι περίπου 60.000 εγκλωβισμένοι «πρόσφυγες» σε όλη τη χώρα δεν είναι και τεράστιος αριθμός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν σύντομα και άλλοι...
Σχετικά με την διαχείριση του αριθμού των λαθρομεταναστών σε όλη την χώρα είπε στόχος είναι να δημιουργηθούν σε 31-33 καταυλισμοί όλη τη χώρα και ταυτόχρονα θα αυξηθεί η φιλοξενία σε σπίτια και ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας.
Όπως είπε, από τα κέντρα αυτά εξαιρείται η Θράκη και ορισμένοι νομοί που βρίσκονται στα σύνορα. Αναφερόμενος στην υπόθεση της Κρήτης τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του σχεδίου για μεταφορά 2.000 λαθρομεταναστών είπε ότι «προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια κατάσταση ώστε κάθε περιφέρεια να αναλάβει ένα βάρος όταν και εφόσον χρειαστεί!».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com