Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Ξεκινά η αντικατάσταση των ανθρώπων από ρομπότ vid

Πληθαίνουν οι ειδήσεις, οι οποίες αφορούν την κατάκλιση της αγοράς με ρομπότ, τα οποί προσφέρουν υπηρεσίες γρηγορότερα και σε χαμηλότερο κόστος, καθώς δεν πεινάνε, δεν διψάνε, δεν κουράζονται.  
Χτίστες, ταχυδρόμοι, ντελιβεράδες, αστυνομικοί και άλλοι αφήνουν σιγά-σιγά τις δουλείες τους, προκειμένου να αναλάβουν τα ρομπότ.
Θυμηθείτε:
Τα ρομπότ ξεκίνησαν να σκοτώνουν ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ

Σκοπός της τεχνολογικής ανάπτυξης που προτείνεται, είναι η σταδιακή και κατόπιν πλήρης αντικατάσταση των ανθρώπων σε διάφορα εργατικά πόστα, αλλά και στην διοίκηση και τα κέντρα αποφάσεων, αλλά και τις δυνάμεις ασφαλείας, από μηχανές, από ανθρώπους με ηλεκτρονικά εμφυτεύματα υποβοηθούμενους από μηχανικά ρομπότ και εν τέλει από μηχανικά ρομπότ με ανθρώπινο εγκέφαλο ή και ακόμα από βιολογικά αυτόνομα ρομποτικά όντα.
Οι άνθρωποι προορίζονται για «μάντρωμα» σε πόλεις γκέτο της Ατζέντας 21, προκειμένου να αναζωογοννηθεί δήθεν το περιβάλλον.
Χωρίς λόγο ύπαρξης θα διοικούνται από την παγκόσμια εξουσία, έχοντας παραδώσει τις ατομικές τους ελευθερίες για ένα πιάτο φαί και στέγη, καθώς επιδιώκεται να επικρατήσει απόλυτη φτώχεια για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανά τον κόσμο.
Οι παγκόσμιες ρομποτικές δυνάμεις ασφαλείας θα επιβλέπουν την τάξη και την «ειρήνη» χωρίς αντίπαλο, την οποία θα ήθελε η Νέα Τάξη.
Δείτε το παρακάτω videο από την πολυεθνική εταιρεία Amazon, όπου επικρατεί σχεδόν πλήρης αντικατάσταση των ανθρώπων από τα ρομπότ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...