Translate

Ολέθριο λάθος του ''Σουλτάνου'' Ερντογάν - ΤΕΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ! Very nice for us!



Είτε το σκηνοθέτησε, είτε το πληροφορήθηκε εγκαίρως, έκανε τα κατάλληλα deals και το άφησε να εξελιχθεί ο Ερντογάν το πραξικόπημα για να επιτύχει τους στόχους του, έκανε ένα ολέθριο σφάλμα.

Ταπείνωσε το στρατό της πατρίδας του και επιπλέον το διέλυσε.
Η εντολή στους ακραίους ισλαμιστές οπαδούς του να βγουν στους δρόμους και να αντισταθούν, με ταυτόχρονη εντολή στην Αστυνομία να κάνει πως δε βλέπει, ήταν εσφαλμένη.

Αθώα παιδιά που υπηρετούν τη θητεία τους και εκτελούσαν εντολές (τα περισσότερα νόμιζαν πως πρόκειται για άσκηση) βρέθηκαν να αποκεφαλίζονται, να δέρνονται, να μαστιγώνονται, να ποδοπατιούνται, να ξεγυμνώνονται, να εξευτελίζονται.

Οι εικόνες αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου.

Παράλληλα ξηλώνονται 3.000 άτομα και κάμποσα από αυτά διώκονται.

Ποια θα είναι η ψυχολογία αυτού του στρατού μεθαύριο; Ποιος θα θέλει να υπηρετήσει ή ποιος θα καμαρώνει που ανήκει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις; Κανείς. Ποιοι θα θέλουν να στελεχώσουν τις τάξεις τους;

Το ηθικό του τουρκικού στρατού δεν ήταν στα καλύτερά του ούτως ή άλλως καθώς ο πόλεμος απέναντι στο μπαρουτοκαπνισμένο PKK με τους γεννημένους αντάρτες του, έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερα περίπλοκη και αδιέξοδη υπόθεση.

Φανταστείτε τώρα πόσο χαμηλά έχει πέσει. Η ηττοπάθεια στα ύψη και η αυτοεκτίμηση στα τάρταρα. Ευτυχώς για εμάς.

Ο Ερντογάν δεν αντελήφθη πάνω στη μανία του πως αν προκύψει αύριο κάτι για την Τουρκία, δε θα περιμένει τη λύση από τους κατσαπλιάδες με τα ζωνάρια αλλά από τις ένοπλες δυνάμεις του.

Αυτές όμως έχω την αίσθηση πως παύουν πλέον να υπάρχουν. Τουλάχιστον για κάποια (αρκετά) χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον θα δείξει. Και οι Κούρδοι φυσικά...
Στρατής Μαζίδης
(Twitter:  Smazidis)

freepen

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com