Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

USA: 800 στρατόπεδα της FEMA εσωτερικά. vid

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 800 στρατόπεδα της FEMA που είναι πλήρως εξοπλισμένα,έτοιμα να δεχτούν τους ''Αμερικανούς πολίτες''!!
Αυτό που αναμένεται είναι να κηρυχτεί ο στρατιωτικός νόμος με Προεδρική υπογραφή για να γεμίσουν με κόσμο.

Όλα τα στρατόπεδα διαθέτουν σιδηροδρομικές υπηρεσίες, καθώς και δρόμους που οδηγούν από και προς τις εγκαταστάσεις κράτησης. Πολλά επίσης έχουν κλείσει από αεροδρόμιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των στρατόπεδων μπορούν να στεγάσουν πληθυσμό 20.000 ατόμων.

Προς το παρόν, η μεγαλύτερη από αυτές τις εγκαταστάσεις είναι λίγο έξω από το Fairbanks,στην Αλάσκα. Η Αλάσκα είναι μια τεράστια εγκατάσταση που προβλέπει την ψυχική υγεία και μπορεί να χωρέσει περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωπους.
Τώρα ας εξετάσουμε τα μέτρα που θα ληφθούν…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 10990
επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις μεθόδους μεταφοράς και τον έλεγχο των αυτοκινητοδρόμων και τους θαλάσσιους λιμένες.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 10995
επιτρέπει στην κυβέρνηση να αρπάξει και να τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 10997
επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει την ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, καύσιμα και ορυκτό πλούτο.ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 10998
επιτρέπει στην κυβέρνηση να αρπάξει όλα τα μέσα μεταφοράς, που περιλαμβάνουν προσωπικά αυτοκίνητα, φορτηγά και οχήματα κάθε μορφής και τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους αυτοκινητόδρομους, τους θαλάσσιους λιμένες, και τις πλωτές οδούς.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 10999
επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις πηγές τροφίμων και τις γεωργικές καλλιέργιες.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 11001 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει την υγεία, την εκπαίδευση και τις δυνατότητες κοινωνικής πρόνοιας.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΔΙΆΤΑΓΜΑ 11003 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλα τα αεροδρόμια καιτα αεροσκάφη,( περιλαμβάνει και τα εμπορικά αεροσκάφη).beforeitsnewsΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS :
                                                                                                                          Corfiatiko.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δήλωση βόμβα του αμερικάνου πρεσβευτή: «Συγχαίρω τον Σύριζα γιατί το ξεπούλημα της Χώρας είναι στη σωστή κατεύθυνση»!

Σε καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύθηκε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο: “ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ! Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ

Πακιστανική «θύελλα» απόψε το βράδυ με «χορηγία» Αljazeera και αφορμή επιθέσεις Ομογενών από πρώην ΕΣΣΔ

Πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Πακιστανοί μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας από «φασίστες» στην περιοχή της δυτικής Αττικής σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων aljazeera.com το οποίο έχει σηκώσει «πολύ ψηλά» την συγκεκριμένη είδηση. Ας δούμε τι αναφέρει το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ To Πείραμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Eπόμενη φάση το Ελληνικό Βitcoin!

Το Bilderberg club παρακολουθεί με ενδιαφέρον το κάθε επόμενο στάδιο
Η πρόσκληση και η φιλοξενία  του Ελληνα πρωθυπουργού από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι παρά επιβράβευση της άψογης εκτέλεσης του Πειράματος αλλά και τις επιθυμίας της οικογένειας Τραμπ να

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΠΛΟΙΟ! Μεταφέρει Κούρδους μαχητές από την Συρία στην Νοτιοδυτική Τουρκία

Ένα πλοίο με την ονομασία «Ebu Reşit Santo», έχει αναστατώσει τους Τούρκους γιατί διαπιστώθηκε ότι εκτελεί δρομολόγια από το συριακό λιμάνι της Αττάλειας και μέσω βόρεια της Κύπρου και νότια του

Κατάσκοποι θα μπορούν να «βλέπουν» μέσα σε οποιοδήποτε δωμάτιο από τα σήματα Wi-Fi

Μπορείτε να μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο «δρομολογητή» (router) του σπιτιού και του γραφείου σας, ο οποίος αναλαμβάνει να λάβει και να στείλει ενσύρματα ή ασύρματα δεδομένα μέσω του διαδικτύου, όμως

Πως οι Δισεκατομμυριούχοι Γίνονται Δισεκατομμυριούχοι

Η Αμερική έχει τις μεγαλύτερες ανισότητες, το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, τις μεγαλύτερες φορολογικές επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα και τις μεγαλύτερες δημόσιες επιδοτήσεις για τραπεζίτες και δισεκατομμυριούχους από κάθε άλλη  αναπτυγμένη καπιταλιστική χώρα.