Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

TO ΝΕΟ SUPER ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ Βομβαρδίζει με πυρηνικές κεφαλές ακόμα και από το διάστημα! vid

Το επόμενης γενιάς υπερηχητικό πυρηνικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος τύπου stealth που θα έχει τη δυνατότητα να βομβαρδίζει ακόμα και από το διάστημα, ετοιμάζουν οι Ρώσοι.
Όπως υποστηρίζουν ρώσικες πηγές ο κινητήρας του αεροσκάφους έχει ήδη δοκιμαστεί και το αεροσκάφος θα είναι έτοιμο μέχρι το 2020.

Ο κινητήρας αναμένεται να παρουσιαστεί στο Διεθνές Φόρουμ Στρατιωτικής Τεχνολογίας 2016, και συγκεκριμένα στις 6 – 11 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα.
Ο Στρατηγός Σεργκέι Καρακάγιεβ επιβεβαίωσε ότι μοντέλο της μηχανής για το βομβαρδιστικό έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στο Στρατιωτική Ακαδημία του Σερπούκχοβο.
«Συνεργαζόμαστε με το Aerohydronymic Institute της Ρωσίας σχετικά με τον εξωτερικό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. «Νομίζω ότι η (lift-off) μάζα του πρέπει να είναι 20-25 μετρικούς τόνους για να μπορεί να μετατραπεί σε μαχητικό αεροσκάφος», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Αλέξεϊ Σολοντβίνκο, επικεφαλής του έργου.


Το υπερηχητικό αεροσκάφος θα μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο σε 2 ώρες με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να βομβαρδίσει με πυρηνικές κεφαλές πριν επιστρέψει στη βάση του, υποστηρίζουν οι Ρώσοι.
Δύο κινητήρες – ένας για το αεροπλάνο και ένας άλλος για το διαστημόπλοιο – θα συνδυαστούν στο πλαίσιο της ρύθμισης του κινητήρα για το βομβαρδιστικό. Ο κινητήρας θα χρησιμοποιεί κηροζίνη ενώ για διαστημικές πτήσεις, θα χρησιμοποιεί μεθάνιο και οξυγόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...