Translate

Η Siemens και οι Σφουγκοκωλάριοι της Διαφθοράς


Ρε άστε τις πλάκες… Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιούνται να μάθουν τους Κλέφτες του Ελληνικού Δημοσίου, των οποίων τις κλεψιές πληρώνουν σήμερα και θα πληρώνουν οι απόγονοι τους, για γενεές ολόκληρες. Δεν τα έχουν φάει μαζί τους… αν και βρέθηκαν να χρωστούν στην ΕΦΟΡΙΑ τα κλεμμένα τους …ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Ποιοί είναι οι ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – Κυβερνώντες που δωροδοκήθηκαν από ελληνικά χέρια και τους "Γερμανούς" της SIEMENS, που καλύπτουν σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος;
Εδώ απόσπασμα από Αμερικανικό δικόγραφο της Υπόθεσης των δωροδοκιών της SIEMENS:


Εδώ η Μετάφραση:

«Υπήρξαν επιπλέον βαρυσήμαντες «κόκκινες σημαίες» περί διαφθοράς συμπεριλαμβανομένων ομολογιών δωροδοκιών ή αλλιώς όπως ονομάζονταν «μπόνους πληρωμές» σε κυβερνητικούς αξιωματούχους τον Μάρτιο του 2006 από έναν διευθυντή της Siemens Ελλάς για περισσότερα από €  37 εκατομμύρια, καθώς και από έναν Λογιστικό Έλεγχο που πραγματοποίησε η KPMG αναγνωρίστηκαν περισσότερες από 250 πληρωμές που έγιναν από έναν μεσολαβητή για λογαριασμό της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιακής κινητής τηλεφωνίας…»  
Ακολουθεί το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα μαζί με ολόκληρο το σχετικό αμερικανικό δικόγραφο:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com