Translate

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις «ξένων ανδρών»μουσουλμάνων λαθρο, σε φεστιβάλ «Peace & Love» και «κατά του ρατσισμού»

Ένα φεστιβάλ μουσικής στη Σουηδία που είχε ως κεντρικά θέματα την «καταπολέμηση του ρατσισμού», την πολυπολιτισμικότητα, αλλά και την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης (!)στιγματίστηκε από πολλαπλές αναφορές σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών.

Το «Peace & Love» φεστιβάλ στο Μπορλάνγκε της Σουηδίας, που περιγράφεται ως ένα φεστιβάλ «φόρος τιμής στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία», έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, 7 με 9 Ιουλίου και το παρακολούθησαν περίπου 30.000 νέοι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το - multi culti χορτοφαγικό “hippy style” -φεστιβάλ προώθησε μια πρωτοβουλία «κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων», η αστυνομία ερευνά τώρα κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης που έλαβαν χώρα στο φεστιβάλ από «ξένους άνδρες»λαθρομουσουλμάνους, όπως αναφέρθηκε.

Η σουηδική εφημερίδα ‘Dagens Nyheter’ (DNανέφερε ότι η αστυνομία δέχθηκε «δεκάδες καταγγελίες σεξουαλικών αδικημάτων», συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού, μίας απόπειρας βιασμού και σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το θύμα του βιασμού ήταν ηλικίας κάτω των 18ετών και δέχθηκε επίθεση, ενώ ήταν ανάμεσα στο ακροατήριο που παρακολουθούσε μια συναυλία στο φεστιβάλ. Μετά τοπεριστατικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η DN και άλλες σουηδικές εφημερίδες επέλεξαν να μην αποκαλύψουν τις ταυτότητες των τριών γνωστών υπόπτων οι οποίοι συνελήφθησαν στο φεστιβάλ το Σάββατο, (μια συνηθισμένη πλέον πρακτική του συστημικού Τύπου για να μην αναπτυχθούν μη «τρυφερά» αισθήματα προς του μετανάστες), αλλά αργότερααφέθηκαν ελεύθεροι, επειδή ήταν "ανήλικοι". Όμως η ‘FriaTider’ (μια online εφημερίδα που ασκεί κριτική στην μεταναστευτική πολιτική) ανέφερε τις παρατηρήσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας Stefan Dangardt, ο οποίος τους προσδιορίζει ως «ξένους άνδρες».

Όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους επιτιθέμενους ο αξιωματικός της αστυνομίας είπε στην FriaTiderότι δεν μπορούσε να δει τον φάκελο της σύλληψης επειδή «η πρόσβαση προστατεύεται» στους υπολογιστές της αστυνομίας.

Προφανώς γνωρίζοντας το κύμα σεξουαλικών εγκλημάτων με δράστες μετανάστες που έχει σαρώσει τα διάφορα φεστιβάλ στην Σουηδία εδώ και χρόνια, για τα οποία ελάχιστα έχουν ακουσθεί δημόσια μέχρι τώρα, το ‘Peace & Love’ φεστιβάλ είχε φέτος και μία τέτοια «πρωτοβουλία» με την ρεκλάμα “U Cant Touch This!” (Δεν μπορείς να το αγγίξεις αυτό!). Δηλώνοντας ότι θα «λάμβαναν μια σκληρή στάση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ», οι διοργανωτές είπαν ότι είχαν συνάψει συνεργασία με έναν τοπικό νομικό κέντρο «κατά των διακρίσεων» και καταφύγιο (κακοποιημένων) γυναικών, οι οποίοι θα παρείχαν "όργανα" για την εκδήλωση.

Η ειδική σελίδα κατά των σεξουαλικών επιθέσεων εξήγησε το κίνητρο πίσω από τη φαινομενικά αποτυχημένη πρωτοβουλία, παρατηρώντας ότι το φεστιβάλ «αναλαμβάνει την ευθύνη να δείξει καθαρά ότι παίρνει τα ανθρώπινα δικαιώματα στα σοβαρά», και ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ... προσβάλει κανέναν, είτε υπάρχει μια σεξουαλική βάση είτε όχι».

Οι αναφορές μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων στα σουηδικά φεστιβάλ μουσικής έχουν γίνει πλέον σχεδόν εβδομαδιαίο περιστατικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ‘BreitbartLondon’ ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι στο ΦεστιβάλBravalla στο Norrkoping, έλαβαν χώρα πέντε βιασμοί και 40 σεξουαλικές επιθέσεις, στις οποίες οι επιτιθέμενοι προσδιορίστηκαν επίσης ως «ξένοι». Την προπερασμένη εβδομάδα η Breitbart ανέφερε περισσότερες επιθέσεις στο φεστιβάλ Putte i Parken’ στο Karlstad με 35 καταγγελίες να γίνονται στην αστυνομία από νεαρές γυναίκες που δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από «ξένους νέους άνδρες».


Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com