Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

NWO - Τεχνητή νοημοσύνη by microsoft σε κάθε σπίτι θα διατάζει τους ανθρώπους vid

Η Microsoft είναι τρελά ερωτευμένη με την Cortana, γράφει ο Business Insider,

εννοώντας τον ψηφιακό προσωπικό βοηθό, ο οποίος έρχεται πλέον μαζί με κάθε αντιγραφή των Windows 10, τα οποία έκαναν όλως τυχαίως εισβολή εγκατάστασης σε εκατομμύρια υπολογιστές.
Microsoft: Cortana για όλους με το ζόρι

Ακολουθώντας πιστά την «δημοκρατική» οδό που μας έχει συνηθίσει η Microsoft ανακοίνωσε μια αλλαγή στο Cortana που μάλλον δεν θα ευχαριστήσει την κοινότητα των Windows.Ξεκινώντας με την επερχόμενη ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Anniversary 

Update, οι χρήστες δεν επιτρέπεται πλέον να απενεργοποιήσουν εντελώς την 

ψηφιακή βοηθό Cortana, αλλά να την κρύψουν μόνο από τη γραμμή εργασιών.


Τεχνητή νοημοσύνη σε κάθε σπίτι θα διατάζει τους ανθρώπους


Το επερχόμενο Windows 10 Anniversary Update φαίνεται να αλλάζει αυτή τη συμπεριφορά, και 

το Cortana θα συνεχίζει να αναζητεί πληροφορίες σε τοπικό επίπεδο, ακόμη και αν το 

απενεργοποιήσετε.

«Με το Windows 10 Anniversary Update, το πλαίσιο αναζήτησης θα είναι μέσω του Cοrtana. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν το ίδια μεγάλη εμπειρία αναζήτησης από το Bing και τον Microsoft Edge με πρόσθετο πλεονέκτημα της προσωπικότητας του Cοrtana», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Cortana είναι ένα βήμα προς την τεχνητή νοημοσύνη, σχολιάζεται, με την Microsoft να σχεδιάζει την υποχρεωτική ύπαρξή της στο εν λόγω λειτουργικό σύστημα, χωρίς κάποιος να έχει δηλαδή την δυνατότητα να την κλείσει.

«Ξέρουμε ότι οι καταναλωτές θέλουν την επιλογή προσαρμογής και εξατομίκευσης ή opt-out από τη σουίτα εξατομικευμένων υπηρεσιών του Cοrtana. Το Cοrtana λειτουργεί καλύτερα όταν είστε συνδεδεμένοι, αλλά αν επιλέξετε να μην είστε, μπορείτε ακόμα να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε chat, αναζήτηση στο διαδίκτυο και τη συσκευή σας. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να κρύψετε εύκολα το Cοrtana και το πλαίσιο αναζήτησης στη γραμμή εργασιών συνολικά.»
Όπως αναφέρεται, νωρίτερα, οι χρήστες των Windows 10 μπορούσαν να παύσουν την Cortana, αφήνοντάς την μόνο για την απλή έρευνα αρχείων και φακέλων του υπολογιστή, τα οποία φυσικά «φακελώνει» και στέλνει στις Αρχές. Επιπλέον, οργανώνει και το ημερολόγιο των ραντεβού και έτσι η Νέα Τάξη γνωρίζει τα πάντα.
Τώρα, η Cortana θα είναι για όλα παρούσα, καθώς η Microsoft απενεργοποιεί την επιλογή περιορισμού της.
Η Microsoft είναι τρελά ερωτευμένη με την Cortana, γράφει ο Business Insider, εννοώντας τον ψηφιακό προσωπικό βοηθό, ο οποίος έρχεται πλέον μαζί με κάθε αντιγραφή των Windows 10, τα οποία έκαναν όλως τυχαίως εισβολή εγκατάστασης σε εκατομμύρια υπολογιστές.
Ακόμα και χωρίς «sign in» στην Cortana, η Microsoft θα λαμβάνει «ανώνυμα» πληροφορίες από την χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Όλα δείχνουν όμως ότι σε λίγο η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι υποχρεωτική σε κάθε υπολογιστή, όπως βλέπουμε σε ταινίες του Hollywood, και η παγκόσμια δικτατορία θα μας «συμβουλεύει» καθημερινά σε σχέση με το πως θα συμπεριφερόμαστε την εκάστοτε μέρα.
Κομμουνισμός... τεχνολογικού τύπου!
Ας περιμένουμε για τις αντιδράσεις…

liakonews / iguru.gr                                                                                                  7spy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...