Translate

ΗΠΑ: Διαφυλετικό (KINAIΔOI) «παντρεμένο» ζευγάρι ομοφυλόφιλων στο παιδικό κανάλι Nickelodeon - NWO

Το παιδικό τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon θα παρουσιάσει ένα δια-φυλετικό γκέι ζευγάρι στην σειρά κινουμένων σχεδίων “TheLoud House”. 
Η σειρά, η οποία επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή του LincolnLoud και τις δέκα αδελφές του, θα είναι η πρώτη εκπομπή τηςNickelodeon στην ιστορία που θα δείχνει ένα «παντρεμένο» ζευγάρι ατόμων του ιδίου φύλου.

Το κανάλι των Illuminati ιδρύθηκε με στόχο να μολύνει αθώες παιδικές ψυχές με προβολή τεκτονικών συμβόλων σε παιδικές σειρές και διαφημίσεις.

Το ζευγάρι, που έκανε το «ντεμπούτο» του στις 20 Ιουλίου, είχε "μεγάλη επιτυχία."

To Nickelodeon, όπως θα δείτε κι εσείς, έχει κάνει μεγάλα βήματα αυτή την εβδομάδα, καθώς πρόβαλλε το πρώτο γκέι ζευγάρι στην εκπομπή της Τετάρτης <<Το σπίτι του Λούντ>>.

Στο επεισόδιο, ο μικρός πρωταγωνιστής Λίνκολν, προσκαλεί τον φίλο του Κλάιντ να μείνει σπίτι του για ένα βράδυ. Ο Κλάιντ έρχεται στο σπίτι με τους δυο «μπαμπάδες», όπου ο ένας είναι λευκός και ο άλλος μαύρος.

Ο Σαμαέλ με τα τσιράκια του τους δαίμονες, εργάζεται ακατάπαυστα για να διαφθείρει τα παιδιά μας. Οσο συνεχίζουμε να προσφέρουμε θεαματικότητα σε αυτό το βρωμοκάναλο τόσο θα βρωμίζουμε τις αγνές ψυχές των παιδιών με την ανελέητη νεοταξική τους σαπίλα. 



Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com