Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το θανάσιμο μυστικό του δρ. Dan Burish


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εξωγήινο αιχμάλωτο της area 51. Πλοίαρχος του αμερικανικού ναυτικού και κορυφαίος βιολόγος-γενετιστής, ο δρ dan burish κλήθηκε να εργαστεί για λογαριασμό της υπερμυστικής ομάδας majestic 12 στις εγκαταστάσεις s4 της area 51.
κατέχοντας την υψηλότερη διαβάθμιση απορρήτου, υπήρξε ο ίδιος ερευνητής επιστημονικών προγραμμάτων που περιλάμβαναν ανάλυση τεχνολογίας εξωγήινων σκαφών, διατάξεις αντιβαρύτητας, οπλικά συστήματα φωτοδέσμης και πειράματα διάρρηξης του χωροχρόνου. Tο πιο εκπληκτικό, όμως, ήταν ότι ο ίδιος διεξήγαγε γενετικά πειράματα στον εξωγήινο αιχμάλωτο -και στη συνέχεια φίλο του(!)- τον μυστηριώδη J-Rod, με στόχο τον εντοπισμό του πρωταρχικού κώδικα DNA από τον οποίο γεννήθηκε η ζωή στο σύμπαν! 

Σπάζοντας τον όρκο σιωπής που του είχε επιβληθεί, και προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, ο dr Burish βρήκε πρόωρο θάνατο κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες.


J-Rod: ο Eξωγήινος αιχμάλωτος 
Mετά από έρευνες πάνω σε σαφείς αναφορές που έχω στην κατοχή μου, οι οποίες επαρκούν για να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ο Dan Burish όντως εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε μια ζωντανή Extraterrestrial Biological Entity - EBE (Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα - ΕΒΟ), είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο J-Rod (έτσι ονόμασαν τη συγκεκριμένη ΕΒΟ) παραχωρήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Γκρουμ και κρατήθηκε αιχμάλωτος από τη μυστική επιτροπή Majestic, ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχιση της διεξαγωγής πειραμάτων, εξετάζοντας περαιτέρω τη φυσιολογία του. Αναμενόταν να απελευθερωθεί το 1994, αλλά από ό, τι είμαι σε θέση να γνωρίζω εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα εκεί. (Βλέπε www.ufoconspiracy.com/reports/-mj12_ebes-1_2_3_jarod.htm, όπου υπάρχουν αναφορές στους επονομαζόμενους «φιλοξενούμενους» της κυβέρνησης των ΗΠΑ). 

Μιλώντας με έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνάδελφο του Burish, επιβεβαίωσα για μια ακόμη φορά τη στενή εργασιακή σχέση του τελευταίου με το Εργαστήριο S4. Ο Dan, κατά την παραμονή και εργασία του στο Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο, έφερε (όπως συνηθίζεται) μία διακριτική κονκάρδα, η οποία πιστοποιούσε την ειδικότητα και την άδεια εισόδου του. Η πηγή μου, λοιπόν, μου περιέγραψε επακριβώς την μορφή αυτής της κονκάρδας, αλλά και το πρωτόκολλο χρήσης της μέσα στον εργασιακό χώρο, έτσι ακριβώς όπως μου τα είχε περιγράψει παλιότερα ο ίδιος ο Dan Burish. Στο παλιό του σήμα υπήρχαν τρία γράμματα, «ETL» -«Extra Terrestrial Laboratory»- («ΕΓΕ» - «Εξωγήινο Εργαστήριο»), ενώ στα επόμενα σήματά του τα αρχικά είχαν μετατραπεί σε «EBL» -«Extra Biological Laboratory» («ΕΒΕ» -«Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο»). Tα σήματα αυτά απεικόνιζαν τον εκάστοτε επιστήμονα και κάτω από τη φωτογραφία αναγράφονταν το όνομά του, η ανατεθείσα εργασία και ο αριθμός του σήματος. Για την είσοδό του στις εγκαταστάσεις (Papoose) ο Dan διέθετε ένα πορτοκαλί σήμα, ενώ εάν χρειαζόταν να μεταβεί στον δεύτερο όροφο στον οποίο εκπονούνταν τα προγράμματα «Καθρέφτης» (Project «Looking Glass») και «Sidekick», έπρεπε να φέρει ένα ξεχωριστό σήμα.

πηγη
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.