Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το θανάσιμο μυστικό του δρ. Dan Burish


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εξωγήινο αιχμάλωτο της area 51. Πλοίαρχος του αμερικανικού ναυτικού και κορυφαίος βιολόγος-γενετιστής, ο δρ dan burish κλήθηκε να εργαστεί για λογαριασμό της υπερμυστικής ομάδας majestic 12 στις εγκαταστάσεις s4 της area 51.
κατέχοντας την υψηλότερη διαβάθμιση απορρήτου, υπήρξε ο ίδιος ερευνητής επιστημονικών προγραμμάτων που περιλάμβαναν ανάλυση τεχνολογίας εξωγήινων σκαφών, διατάξεις αντιβαρύτητας, οπλικά συστήματα φωτοδέσμης και πειράματα διάρρηξης του χωροχρόνου. Tο πιο εκπληκτικό, όμως, ήταν ότι ο ίδιος διεξήγαγε γενετικά πειράματα στον εξωγήινο αιχμάλωτο -και στη συνέχεια φίλο του(!)- τον μυστηριώδη J-Rod, με στόχο τον εντοπισμό του πρωταρχικού κώδικα DNA από τον οποίο γεννήθηκε η ζωή στο σύμπαν! 

Σπάζοντας τον όρκο σιωπής που του είχε επιβληθεί, και προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, ο dr Burish βρήκε πρόωρο θάνατο κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες.


J-Rod: ο Eξωγήινος αιχμάλωτος 
Mετά από έρευνες πάνω σε σαφείς αναφορές που έχω στην κατοχή μου, οι οποίες επαρκούν για να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ο Dan Burish όντως εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε μια ζωντανή Extraterrestrial Biological Entity - EBE (Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα - ΕΒΟ), είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο J-Rod (έτσι ονόμασαν τη συγκεκριμένη ΕΒΟ) παραχωρήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Γκρουμ και κρατήθηκε αιχμάλωτος από τη μυστική επιτροπή Majestic, ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχιση της διεξαγωγής πειραμάτων, εξετάζοντας περαιτέρω τη φυσιολογία του. Αναμενόταν να απελευθερωθεί το 1994, αλλά από ό, τι είμαι σε θέση να γνωρίζω εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα εκεί. (Βλέπε www.ufoconspiracy.com/reports/-mj12_ebes-1_2_3_jarod.htm, όπου υπάρχουν αναφορές στους επονομαζόμενους «φιλοξενούμενους» της κυβέρνησης των ΗΠΑ). 

Μιλώντας με έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνάδελφο του Burish, επιβεβαίωσα για μια ακόμη φορά τη στενή εργασιακή σχέση του τελευταίου με το Εργαστήριο S4. Ο Dan, κατά την παραμονή και εργασία του στο Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο, έφερε (όπως συνηθίζεται) μία διακριτική κονκάρδα, η οποία πιστοποιούσε την ειδικότητα και την άδεια εισόδου του. Η πηγή μου, λοιπόν, μου περιέγραψε επακριβώς την μορφή αυτής της κονκάρδας, αλλά και το πρωτόκολλο χρήσης της μέσα στον εργασιακό χώρο, έτσι ακριβώς όπως μου τα είχε περιγράψει παλιότερα ο ίδιος ο Dan Burish. Στο παλιό του σήμα υπήρχαν τρία γράμματα, «ETL» -«Extra Terrestrial Laboratory»- («ΕΓΕ» - «Εξωγήινο Εργαστήριο»), ενώ στα επόμενα σήματά του τα αρχικά είχαν μετατραπεί σε «EBL» -«Extra Biological Laboratory» («ΕΒΕ» -«Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο»). Tα σήματα αυτά απεικόνιζαν τον εκάστοτε επιστήμονα και κάτω από τη φωτογραφία αναγράφονταν το όνομά του, η ανατεθείσα εργασία και ο αριθμός του σήματος. Για την είσοδό του στις εγκαταστάσεις (Papoose) ο Dan διέθετε ένα πορτοκαλί σήμα, ενώ εάν χρειαζόταν να μεταβεί στον δεύτερο όροφο στον οποίο εκπονούνταν τα προγράμματα «Καθρέφτης» (Project «Looking Glass») και «Sidekick», έπρεπε να φέρει ένα ξεχωριστό σήμα.

πηγη
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό