Translate

Το θανάσιμο μυστικό του δρ. Dan Burish


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εξωγήινο αιχμάλωτο της area 51. Πλοίαρχος του αμερικανικού ναυτικού και κορυφαίος βιολόγος-γενετιστής, ο δρ dan burish κλήθηκε να εργαστεί για λογαριασμό της υπερμυστικής ομάδας majestic 12 στις εγκαταστάσεις s4 της area 51.
κατέχοντας την υψηλότερη διαβάθμιση απορρήτου, υπήρξε ο ίδιος ερευνητής επιστημονικών προγραμμάτων που περιλάμβαναν ανάλυση τεχνολογίας εξωγήινων σκαφών, διατάξεις αντιβαρύτητας, οπλικά συστήματα φωτοδέσμης και πειράματα διάρρηξης του χωροχρόνου. 



Tο πιο εκπληκτικό, όμως, ήταν ότι ο ίδιος διεξήγαγε γενετικά πειράματα στον εξωγήινο αιχμάλωτο -και στη συνέχεια φίλο του(!)- τον μυστηριώδη J-Rod, με στόχο τον εντοπισμό του πρωταρχικού κώδικα DNA από τον οποίο γεννήθηκε η ζωή στο σύμπαν! 

Σπάζοντας τον όρκο σιωπής που του είχε επιβληθεί, και προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, ο dr Burish βρήκε πρόωρο θάνατο κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες.


J-Rod: ο Eξωγήινος αιχμάλωτος 
Mετά από έρευνες πάνω σε σαφείς αναφορές που έχω στην κατοχή μου, οι οποίες επαρκούν για να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ο Dan Burish όντως εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε μια ζωντανή Extraterrestrial Biological Entity - EBE (Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα - ΕΒΟ), είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο J-Rod (έτσι ονόμασαν τη συγκεκριμένη ΕΒΟ) παραχωρήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Γκρουμ και κρατήθηκε αιχμάλωτος από τη μυστική επιτροπή Majestic, ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχιση της διεξαγωγής πειραμάτων, εξετάζοντας περαιτέρω τη φυσιολογία του. Αναμενόταν να απελευθερωθεί το 1994, αλλά από ό, τι είμαι σε θέση να γνωρίζω εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα εκεί. (Βλέπε www.ufoconspiracy.com/reports/-mj12_ebes-1_2_3_jarod.htm, όπου υπάρχουν αναφορές στους επονομαζόμενους «φιλοξενούμενους» της κυβέρνησης των ΗΠΑ). 

Μιλώντας με έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνάδελφο του Burish, επιβεβαίωσα για μια ακόμη φορά τη στενή εργασιακή σχέση του τελευταίου με το Εργαστήριο S4. Ο Dan, κατά την παραμονή και εργασία του στο Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο, έφερε (όπως συνηθίζεται) μία διακριτική κονκάρδα, η οποία πιστοποιούσε την ειδικότητα και την άδεια εισόδου του. Η πηγή μου, λοιπόν, μου περιέγραψε επακριβώς την μορφή αυτής της κονκάρδας, αλλά και το πρωτόκολλο χρήσης της μέσα στον εργασιακό χώρο, έτσι ακριβώς όπως μου τα είχε περιγράψει παλιότερα ο ίδιος ο Dan Burish. Στο παλιό του σήμα υπήρχαν τρία γράμματα, «ETL» -«Extra Terrestrial Laboratory»- («ΕΓΕ» - «Εξωγήινο Εργαστήριο»), ενώ στα επόμενα σήματά του τα αρχικά είχαν μετατραπεί σε «EBL» -«Extra Biological Laboratory» («ΕΒΕ» -«Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο»). Tα σήματα αυτά απεικόνιζαν τον εκάστοτε επιστήμονα και κάτω από τη φωτογραφία αναγράφονταν το όνομά του, η ανατεθείσα εργασία και ο αριθμός του σήματος. Για την είσοδό του στις εγκαταστάσεις (Papoose) ο Dan διέθετε ένα πορτοκαλί σήμα, ενώ εάν χρειαζόταν να μεταβεί στον δεύτερο όροφο στον οποίο εκπονούνταν τα προγράμματα «Καθρέφτης» (Project «Looking Glass») και «Sidekick», έπρεπε να φέρει ένα ξεχωριστό σήμα.

πηγη
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com