Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το θανάσιμο μυστικό του δρ. Dan Burish


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εξωγήινο αιχμάλωτο της area 51. Πλοίαρχος του αμερικανικού ναυτικού και κορυφαίος βιολόγος-γενετιστής, ο δρ dan burish κλήθηκε να εργαστεί για λογαριασμό της υπερμυστικής ομάδας majestic 12 στις εγκαταστάσεις s4 της area 51.
κατέχοντας την υψηλότερη διαβάθμιση απορρήτου, υπήρξε ο ίδιος ερευνητής επιστημονικών προγραμμάτων που περιλάμβαναν ανάλυση τεχνολογίας εξωγήινων σκαφών, διατάξεις αντιβαρύτητας, οπλικά συστήματα φωτοδέσμης και πειράματα διάρρηξης του χωροχρόνου. Tο πιο εκπληκτικό, όμως, ήταν ότι ο ίδιος διεξήγαγε γενετικά πειράματα στον εξωγήινο αιχμάλωτο -και στη συνέχεια φίλο του(!)- τον μυστηριώδη J-Rod, με στόχο τον εντοπισμό του πρωταρχικού κώδικα DNA από τον οποίο γεννήθηκε η ζωή στο σύμπαν! 

Σπάζοντας τον όρκο σιωπής που του είχε επιβληθεί, και προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, ο dr Burish βρήκε πρόωρο θάνατο κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες.


J-Rod: ο Eξωγήινος αιχμάλωτος 
Mετά από έρευνες πάνω σε σαφείς αναφορές που έχω στην κατοχή μου, οι οποίες επαρκούν για να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ο Dan Burish όντως εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε μια ζωντανή Extraterrestrial Biological Entity - EBE (Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα - ΕΒΟ), είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο J-Rod (έτσι ονόμασαν τη συγκεκριμένη ΕΒΟ) παραχωρήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Γκρουμ και κρατήθηκε αιχμάλωτος από τη μυστική επιτροπή Majestic, ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχιση της διεξαγωγής πειραμάτων, εξετάζοντας περαιτέρω τη φυσιολογία του. Αναμενόταν να απελευθερωθεί το 1994, αλλά από ό, τι είμαι σε θέση να γνωρίζω εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα εκεί. (Βλέπε www.ufoconspiracy.com/reports/-mj12_ebes-1_2_3_jarod.htm, όπου υπάρχουν αναφορές στους επονομαζόμενους «φιλοξενούμενους» της κυβέρνησης των ΗΠΑ). 

Μιλώντας με έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνάδελφο του Burish, επιβεβαίωσα για μια ακόμη φορά τη στενή εργασιακή σχέση του τελευταίου με το Εργαστήριο S4. Ο Dan, κατά την παραμονή και εργασία του στο Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο, έφερε (όπως συνηθίζεται) μία διακριτική κονκάρδα, η οποία πιστοποιούσε την ειδικότητα και την άδεια εισόδου του. Η πηγή μου, λοιπόν, μου περιέγραψε επακριβώς την μορφή αυτής της κονκάρδας, αλλά και το πρωτόκολλο χρήσης της μέσα στον εργασιακό χώρο, έτσι ακριβώς όπως μου τα είχε περιγράψει παλιότερα ο ίδιος ο Dan Burish. Στο παλιό του σήμα υπήρχαν τρία γράμματα, «ETL» -«Extra Terrestrial Laboratory»- («ΕΓΕ» - «Εξωγήινο Εργαστήριο»), ενώ στα επόμενα σήματά του τα αρχικά είχαν μετατραπεί σε «EBL» -«Extra Biological Laboratory» («ΕΒΕ» -«Εξωγήινο Βιολογικό Εργαστήριο»). Tα σήματα αυτά απεικόνιζαν τον εκάστοτε επιστήμονα και κάτω από τη φωτογραφία αναγράφονταν το όνομά του, η ανατεθείσα εργασία και ο αριθμός του σήματος. Για την είσοδό του στις εγκαταστάσεις (Papoose) ο Dan διέθετε ένα πορτοκαλί σήμα, ενώ εάν χρειαζόταν να μεταβεί στον δεύτερο όροφο στον οποίο εκπονούνταν τα προγράμματα «Καθρέφτης» (Project «Looking Glass») και «Sidekick», έπρεπε να φέρει ένα ξεχωριστό σήμα.

πηγη
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23 Σεπτεμβρίου – Όλα δείχνουν ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ!

Το NAVGEM, το εξελιγμένο σύστημα πρόβλεψης του καιρού που ανηκει στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι ένα από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο και δειχνει σε προβλεψη πορειας τον τυφώνα Jose να κάνει άμεσο χτύπημα στη Νέα Υόρκη στις 20-21.

Προφυλακίστηκε από το ''Καθεστώς'' ο Στέφανος Χίος στον Κορυδαλλό κατόπιν δικαστικής αποφάσεως

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ! ΕΤΣΙ ΟΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΤIΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα κοράκια καραδοκούσαν στα δικαστήρια! ΈΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ! Όλα έγιναν μετα την αναβολή της δίκης που ζήτησε η πλευρά του Πάνου Καμμένου!

VIDΕΟ που πρέπει να δουν όλοι: Ο Πάπας αρχιεκπρόσωπος του Κρόνειου επί γης ιερατείου, κήρυξε τον Μεσαίωνα του παγκόσμιου ηγέτη

Ο Πάπας Φραγκίσκος, έχοντας ως «πεσκέσι» από την Κολομβία ένα μαυρισμένο μάτι έπειτα από ατύχημα με το όχημα μετακινήσεώς του, ολοκλήρωσε την Κυριακή το ταξίδι του στην Κολομβία, προτρέποντας

Συνταγματάρχης Όλιβερ Νορθ για Βόρεια Κορέα: «Θα χρησιμοποιήσουμε όπλα που δεν έχει δει κανείς ποτέ» vids

«Οι ΗΠΑ έχουν όπλα που δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ και αν τα χρησιμοποιήσουν ο Στρατός της Βόρειας Κορέας θα συνεννοείται  με  ταχυδρομικά περιστέρια», είπε ο συνταγματάρχης Όλιβερ Νορθ σε συνέντευξή του στο σόου του Σιν Χάνιτι.  

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ... ΑΠΟΡΡΗΤΑ! Πρόκειται για τα ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!! ΔΕΙΤΕ τι μας κρύβουν! vids

They live ...you sleep ...sleep....ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Vid

ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ'' ΕΛΙΤ!