Translate

Ολοκληρώθηκε το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής - Χάρισαν την κλεμμένη θέση αντιπροέδρου στο ανύπαρκτο Ποτάμι

Ολοκληρώθηκε το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής - Χάρισαν την κλεμμένη θέση αντιπροέδρου στο ανύπαρκτο ΠοτάμιΤoν περασμένο Οκτώβριο σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο υφάρπαξε την θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της βουλής από την Χρυσή Αυγή και σήμερα όλοι μαζί ολοκλήρωσαν αυτό το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, χαρίζοντας την κλεμμένη αυτή θέση στο ανύπαρκτο Ποτάμι. (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΥΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!)
Με ψήφους 186 υπέρ και 25 λευκά ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης κατέλαβε την «κενή» θέση του προεδρείου και πλέον το καταρρέον δημοσκοπικά και έκτο κόμμα της βουλής του Στ. Θεοδωράκη θα εκπροσωπείται, παραβαίνοντας στην ουσία την λαϊκή εντολή.
Η θέση του αντιπροέδρου παρέμενε κενή, επειδή τον Οκτώβριο μετά από συνεννόηση τα κόμματα ερμήνευσαν τον κανονισμό της βουλής κατά το δοκούν και υφάρπαξαν την θέση από το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας.
Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα υπήρξαν υπόγειες διεργασίες και με την πρόσφατη αλλαγή του Κανονισμού της βουλής ολοκλήρωσαν το κοινοβουλευτικό αυτό πραξικόπημα, ψηφίζοντας όλοι μαζί να δοθεί η «κενή» αυτή θέση, δηλαδή η κλεμμένη θέση της Χρυσής Αυγής, σε άλλο κόμμα της βουλής.
                                                                                                                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com