Translate

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στο Ρέθυμνο απόψε ήταν η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Υπερηφάνιας (όπως ονομάζεται) και οι απανταχού <<λεβέντες και λεβέντισσες>> της Κρήτης συγκεντρώθηκαν για να νομιμοποιήσουν αυτό που η ελίτ της νέας τάξης προωθεί τα τελευταία χρόνια εντατικά.

Την νομιμοποίηση της ανωμαλίας, την καταστροφή της φυσιολογικής οικογένειας και την εκπαίδευση της νέας γενεάς ανθρώπων στα πρότυπα του αντιχρίστου τα οποία επιβάλλουν να αποδεχτούμε στην ελληνορθόδοξη κοινωνία μας.

Οι εκδηλώσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι κάτι το οποίο φανερώθηκε στους μήνες διακυβέρνησης του Σύριζα, αλλά έχει επιδεινωθεί σε τεράστιο βαθμό ύστερα από την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.


Η Τρίτη αποστασία, για την οποία έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην Αθέατη γνώση, καλά κρατεί ... και τα χειρότερα έρχονται.

Φωτό: Επίσημη αφίσα την οποία δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, όπου απευθύνεται όπως παρατηρούμε και σε λαθρογκέι που βρίσκονται στην χώρα μας. 
Φωτό: Ο τύπος που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι αιγύπτιος και όνομάζεται πλέον Σούμα. Η σημερινή ημέρα ήταν προγραμματισμένη να αφιερωθεί σε αυτόν και σε όλους τους λαθρό - gay που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας οι οποίοι βέβαια όπως βλέπουμε έχουν ειδική πρόσκληση συμμετοχής για το φεστιβάλ στα αραβικά. 

Φωτό: Ενα παιδάκι είναι αναγκασμένο να συμμετέχει στο σιχαμερό φεστιβάλ προώθησης της ανωμαλίας. 
























atheatignosi

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com