Translate

Πάει για το... χρίσμα ο Μητσοτάκης: Ταξίδι - αστραπή στο Ισραήλ για να βάλει το κιπά

Πήγε τις προάλλες στο Λονδίνο ο Μητσοτάκης και συναντήθηκε με το «τζετ σετ» της διεθνούς πλουτοκρατίας και κρίνοντας από τα ονόματα, με την αφρόκρεμα του διεθνούς ανθελληνισμού, όπως τo Reptilian George Soros.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, με τριήμερο ταξίδι στο Ισραήλ την Παρασκευή ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των διεθνών του επαφών ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας έξι μήνες στην προεδρία της ΝΔ. Ο Μητσοτάκης αναμένεται να συναντήσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου.
Πρόκειται, βεβαίως, για την συνέχιση μίας «παραδόσεως» που περιλαμβάνει τόσο τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός της χώρας πρώτα να συναντάται ως ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας, μετά να πηγαίνει στο Ισραήλ και ακολούθως στην μητρόπολη του διεθνούς σιωνισμού, στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει το χρίσμα για την διακυβέρνηση του προτεκτοράτου.
Ακόμα χειρότερα, ο Μητσοτάκης συνεχίζει και την... οικογενειακή παράδοση, αφού ο Κώστας Μητσοτάκης, ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που αναγνώρισε το Ισραήλ και ακολούθως το επισκέφτηκε, ξεκινώντας την αναγνώριση του μαρτυρίου των Παλαιστινίων.
Εγγύηση, λοιπόν, για την συνέχεια της ξενοκρατίας, των μνημονίων και της διάλυσης της χώρας ο Μητσοτάκης, χρίζεται διάδοχος του ολετήρα Τσίπρα στην καταστροφή της χώρας. 
                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com