Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Συρία – Ο ''ΡΟΜΠΑΣ''.Τ.Ερντογάν έστειλε γράμμα «συγγνώμης» και στον Μ.Άσαντ

Την προηγούμενη εβδομάδα η τουρκική κυβέρνηση προχώρησε σε βήματα εξομάλυνσης των σχέσεων με Ισραήλ και Ρωσία. Τώρα ο Idris Baluken του φιλοκουρδικού κόμματος HDP ρίχνει ακόμη μία βόμβα: Η Άγκυρα βρίσκεται σε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Συρίας, Μ.Άσαντ.
Ο εκπρόσωπος του HDP τονίζει πως η Άγκυρα προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις με τη Συρία, Οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται σε τρίτες χώρες.
«Σύμφωνα με την διαθέσιμη ενημέρωση, μυστικές διαπραγματεύσεις διεξάγονται μεταξύ Συρίας και Τουρκίας στην Αλγερία και σε αρκετές άλλες τρίτες χώρες. Η τουρκική κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για την μετάβαση από την ρητορική του «Άσαντ ως εχθρού» στην ρητορική «ο Άσαντ ο αδερφός». Η Δαμασκός έχει λάβει ήδη γράμμα απολογίας από τον Ρ.Τ.Ερντογάν».
«Στην ολομέλεια του κοινοβουλίου ζήτησα από την κυβέρνηση να διασαφηνίσει την κατάσταση όσο αφορά τις πληροφορίες για μυστικές συζητήσεις μεταξύ Συρίας και Τουρκίας. Παρόλ αυτά δεν έλαβα επίσημη απάντηση με την οποία να αρνούνται αυτές τις πληροφορίες…»
«Τα παραδείγματα των σχέσεων με Ισραήλ, Ρωσία και Αίγυπτο δείχνουν τις αλλαγές της εξωτερικής πολιτικής και της στρατηγικής της τουρκικής κυβέρνησης. Γνωρίζουν ότι πρέπει να αλλάξουν τακτική για να μην χάσουν  επιρροή στις περιφερειακές εξελίξεις. Το κυβερνών κόμμα είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα και έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες για διαπραγματεύσεις με την Συρία είναι αληθινές. Αν ίσχυε το αντίθετο, θα είχε γίνει επίσημη δήλωση».
«Είμαστε σίγουροι ότι Τουρκία και Συρία συζητούν για το κουρδικό ζήτημα και ειδικά για την επιθυμία της Άγκυρας να αλλάξει το status της «Ροτζάβα» της περιοχής στην Β.Συρία. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θέλει επαφές με την κυβέρνηση της Συρίας χρησιμοποιώντας αντικουρδική ρητορική…»
«Eίμαστε σίγουροι πως στάλθηκε γράμμα και στον Μ.Ασαντ όπως ακριβώς είχε σταλεί και στη Μόσχα και δεν γνωρίζαμε τίποτα».
Ο Ερντογάν είδε σχέδιο διχοτόμησης της Τουρκίας και έτρεξε για βοήθεια στην Ρωσία.
Τα βάσανα τώρα ξεκινούν για την Τουρκία: ΗΠΑ ή Ρωσία;
Φαίνεται ότι η Ουάσινγκτον ευνοεί την δημιουργία κουρδικού κράτους.
                                                                                                                                                      ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...