Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι φεμινίστριες «πιόνια» της Νέας Τάξης...γουστάρουν ισλάμ!

Οι φεμινίστριες «πιόνια» της Νέας Τάξης 
                           Φανατικά υπέρ του Ισλάμ σε Ευρώπη και Αμερική
                                                 ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
 Οι πολιτικοί της Ευρώπης δυστυχώς συμβάλλουν στο να εποικιστεί η γηραιά Ήπειρος από μουσουλμάνους «μετανάστες και πρόσφυγες», τους οποίους καλωσορίζουν στις χώρες τους.
Άραγε έχουν άγνοια περί τίνος πρόκειται ή το οδηγούν εν γνώση τους τις χώρες τους σε βιολογικό αφανισμό.Η Σουηδή πολιτικός της Αριστεράς, Barbro Sörman, ξεσήκωσε αντιδράσεις με δήλωσή της ότι είναι χειρότερο όταν Σουηδοί άνδρες βιάζουν γυναίκες σε σύγκριση με τις σεξουαλικές επιθέσεις των οπαδών του Ισλάμ.
«Οι Σουηδοί που βιάζουν, το πράττουν παρά την αυξανόμενη ισότητα των δύο φύλων. Κάνουν συνειδητή επιλογή. Είναι χειρότεροι», έγραψε η Σουηδή πολιτικός μέσω Twitter.


H Sörman, η οποία δηλώνει σοσιαλίστρια και φεμινίστρια, έκανε το εν λόγω σχόλιο, επειδή ενοχλείται όπως λέει από τις συνεχείς αναφορές των ΜΜΕ πως οι περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών γίνονται από μουσουλμάνους «πρόσφυγες».
Για να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από το γεγονός αναφέρθηκε στους Σουηδούς άνδρες, οι οποίοι δεν έχουν δικαιολογία όταν βιάζουν και πρέπει να στέκονται σε καλύτερο επίπεδο από ότι οι «μετανάστες».
Προσπάθησε δηλαδή να υποβαθμίσει την πραγματικότητα.
Σημειώνεται πως η Σουηδία είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα των βιασμών στην Ευρώπη!
77.6% από τους βιαστές είναι αλλοδαποί.
Δείτε τέλος στην παρακάτω φωτογραφία την φεμινίστρια συγγραφέα, Theresa Corbin, να λέει: «Το Ισλάμ κατέληξε να είναι η θρησκεία, η οποία "άγγιξε" τα φεμινιστικά ιδανικά μου».
Τα σχόλια δικά σας!


el.gr

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου