Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλῶς νὰ δεχθοῦμε τὰ …δωράκια τοῦ Ἐρντογᾶν!!

Καλώς να τα «δεχτείτε»…
Κατά πὠς μου είπε το φιλαράκι μου ο Ζενέλ, Τούρκος με ελληνίδα γυναίκα, επικεφαλής των ανταποκριτών τουρκικών Μίντια στην Ευρώπη για χρόνια και κολλητός μου από τον καιρό που

υπήρξα Διεθνής Γενικός Γραμματέας της Ενώσεως Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, το επόμενο βήμα του Ερντογάν, θα είναι να ξαμολύσει στην Ευρώπη, τα πλέον των τριών εκατομμύρια ''προσφύγες'' που φιλοξενεί στα παράλια της Τουρκίας.


ALLAH OU AKBAR  ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ... Για γέλια η κατάσταση ...ας προσέχατε!


Σύμφωνα με την πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του, η Τουρκία πλέον δεν δεσμεύεται από την Σύμφωνία με την ΕΕ για την επίλυση του προσφυγικού, δεν θα δεσμεύεται επίσης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτών των ταλαίπωρων, από την στιγμή που έθεσε σε αναστολή στην χώρα την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βέβαια, δεν θα μπορέσει κάποιος να τον υποχρεώσει να εξακολουθήσει να ταΐζει και να εξασφαλίζει τα προς το ζείν σε τρία εκατομύρια ''πρόσφυγες''.

Νάχετε το νού σας νεοέλληνες εκεί στις παραλίες, διότι δεν ξέρετε τι μπορεί να σας ξημερώσει….

Ῥούσσης Νῖκος

filonoi.gr 

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.