Translate

Η Ρατσιστική οργάνωση "Μαύρη Δύναμη" αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία των αστυνομικών στο Ντάλας

Η οργάνωση «Black Power Political Organization», που στα ελληνικά σημαίνει «Πολιτική Οργάνωση Μαύρη Δύναμη», φέρεται να έχει αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας πέντε αστυνομικών στο Ντάλας, μέσω του Facebook.      
«Ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν πέντε αστυνομικούς! Θα σκοτώσουμε περισσότερους τις επόμενες ημέρες. Σας αρέσει η δουλειά των εκτελεστών μας; Πάρε το δικό σου όπλο και μπες και εσυ στην ομάδα των χιλιάδων ελεύθερων σκοπευτών μας σε όλο τον κόσμο στην μάχη κατά της καταπίεσης», αναγράφεται σε ανάρτηση που έγινε στη σελίδα Black Power Political Organization, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Σημειώνεται ότι η σελίδα έχει κατέβει από το Facebook, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί αν διαγράφηκε από τους δημιουργούς της ή από τους υπεύθυνους του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει πάρει θέση, καθώς η εν λόγω ανάληψη της ευθύνης δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.
Αυτός είναι ο δολοφόνος των αστυνομικών στο Ντάλας - ΦΩΤΟ
Ο ύποπτος που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας, όπου 5 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και άλλα επτά τραυματίστηκαν, αναγνωρίστηκε, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά MME, ως ο Μάικα Τζόνσον.
Ο νεαρός άνδρας ηλικίας 25 ετών διέμενε στο Μεσκίτ, ένα προάστιο του Ντάλας, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News.
Τον 25χρονο σκότωσαν τα ξημερώματα άνδρες των ειδικών δυνάμεων αφού ο φερόμενος ως δράστης οχυρώθηκε σε ένα κτίριο της πόλης.
 Πηγή: thesun.co.uk

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com