Translate

Στην Ουγγαρία ισχύει ο νόμος της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης

Στην Ουγγαρία ισχύει ο νόμος της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης
Υπάρχουν τα σοβαρά κράτη, αυτά που προσπαθούν να σοβαρευτούν και δυστυχώς η Ελλάδα υπό την διακυβέρνηση των Σύριζα - Ανέλ.

Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη υπάρχει η Ουγγαρία, η Πολωνία και άλλα κράτη που σέβονται τους πολίτες τους, τα λοιπά Ευρωπαϊκά κράτη που σιγά σιγά ξυπνάνε από τον λήθαργο της παγκοσμιοποίησης και αντιλαμβάνονται τον θανάσιμο κίνδυνο που κρύβει μέσα στα παρδαλά χρώματά της η παγκοσμιοποίηση και υπάρχει η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, που επιμένει στην λογική των «ανοιχτών συνόρων» που μόνο τρομοκρατικές επιθέσεις και εκατόμβες νεκρών έχει να προσφέρει.
Στην Ουγγαρία, που δεν κυβερνά ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Ολάντ ή η Μέρκελ, αλλά ο Βίκτορ Όρμπαν, από την αρχή ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρόκειται να γίνουν δεκτοί τζιχαντιστές. Τότε όλοι κατηγορούσαν την Ουγγαρία για «ρατσισμό», αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι ήταν η μόνη χώρα που σκέφτηκε σοβαρά το ζήτημα και γι' αυτό δεν θρήνησε νεκρούς από τις επιθέσεις των ακραίων ισλαμιστών.
Δείτε, όμως, ποιές ακριβώς πολιτικές υιοθετούν τα σοβαρά κράτη:
α) φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών για όποιον αλλοδαπό εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Η φυλάκιση θα είναι χωρίς αναστολή ή δυνατότητα μετατροπής σε χρήμα.
β) η ποινή θα εκτίεται σε ειδικά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών μακράν των κατοικημένων τόπων προς αποφυγή επιβάρυνσης του κοινωνικού ιστού
Αυτή η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής προφανώς και δεν συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Σε ένα σοβαρό κράτος, όμως, την Ουγγαρία, όχι μόνο συζητήθηκε, αλλά και έγινε νόμος του Κράτους.
Έτσι, 10 λαθρομετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα κατά τη διάρκεια των ταραχών που είχαν ξεσπάσει τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά την κατασκευή από την Ουγγαρία ενός φράκτη από συρματόπλεγμα καταδικάστηκαν σήμερα σε φυλάκιση ενός έως τριών ετών για παράνομη διέλευση των συνόρων.
Έτσι απαντούν τα σοβαρά κράτη στην απειλή της λαθρομετανάστευσης. Να δείτε που σε λίγο στην Ουγγαρία δεν θα χρειάζεται καν φράχτης ή συρματόπλεγμα, αφού θα μεταδοθεί το μήνυμα από τις ΜΚΟ και οι τζιχαντιστές δεν θα περνάνε ούτε καν σε απόσταση χιλιομέτρων από τα σύνορα της χώρας.
                                                                                                                                          ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com