Translate

Το twitter «κλαίει» με τα... καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ - ΡΟΜΠΑ για το Ελληνικό

Το twitter «κλαίει» με τα... καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕλληνικόΑπό τον Φεβρουάριο του 2014 που ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε τους... γερμανοτσολιάδες που θέλουν να ξεπουλήσουν το Ελληνικό μέχρι τον Ιούνιο του 2016 που η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επικύρωσε την ιδιωτικοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό έχουν περάσει μόλις 29 μήνες. Κι όμως.
Μέσα σε αυτό το διάστημα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβαν να πουν τόσα πολλά που η απόφασή τους να προχωρήσουν στην«αξιοποίηση» του Ελληνικού και μάλιστα με την εταιρεία στην οποία είχε κατακυρωθεί αρχικώς ο διαγωνισμός, τότε που ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του μιλούσαν για ξεπούλημα, τους αφήνει εκτεθειμένους στον υπερθετικό βαθμό.
Στα κοινωνικά δίκτυα, το χώρο που λειτουργεί συμπληρωματικά με τους δημοσιογράφους που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους σαν το αντίστοιχο «public watchdog» της κοινωνίας απέναντι σε όσους ξεχνούν τις υποσχέσεις που έκαναν όταν επεδίωκαν να κερδίσουν τις ψήφους των πολιτών, η κριτική σε βάρος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα είναι σκληρή. Ιδίως στο twitter, το μέσο που η ελευθερία είναι σχεδόν απεριόριστη, η κριτική για τα καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό είναι ισοπεδωτική. Και θυμίζει σε όλους ότι στους 15 μήνες που είναι στην πρωθυπουργία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να διαγράψει έναν πλήρη κύκλο ευθυγραμμιζόμενος με όσα ξόρκιζε την περίοδο της... ανυπακοής, όταν κατηγορούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους για υποτακτικούς των δανειστών και Μερκελιστές, την εποχή που ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμευόταν για το σκίσιμο των μνημονίων που έφερε πανηγυρικά ως πρωθυπουργός της χώρας. 


«Στο Ελληνικό όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονται δύο κόσμοι. Αυτός που υπερασπίζεται με αγώνες το δημόσιο συμφέρον και αυτός που ευνοεί τα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα» έλεγε ο κ. Τσίπρας στις 17 Φεβρουαρίου του 2016 και πρόσθετε: «Εδώ και τρία χρόνια, σε όλη την Ελλάδα εξελίσσεται μια πρωτοφανής διαδικασία εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Με όρους ληστρικούς προς το δημόσιο συμφέρον. Ο στόχος αυτής της διαδικασίας είναι υποτίθεται η μείωση του δημόσιου χρέους...». 

Αντί για περισσότερα λόγια, διαβάστε τα τουίτς για το... κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό:



Κάπου στην Ελλάδα:Tοπικός ΣΥΡΙΖΑιος κομισάριος εξηγεί στο κοπάδι γιατί η πώληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ είναι καλή...
Βραστά αυγά και ραδίκια κάθε μέρα. Το ξεπούλημα θέλει καλοπέραση!  
Ειλικρινά, ή εγώ είμαι σχιζοφρενής, ή απλώς ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ο Ιονέσκο υποκλίνεται στη μαεστρία του
Όταν πουλάν οι Σαμαροβενιζέλοι το  είναι προδότες, όταν εκποιούμε εμείς είναι Τετάρτη
Τρέξτε να γίνεται δούλοι στο  να έρθει η ανάπτυξη για τα αφεντικά και τα τσιράκια τους
Έλα σύντροφε @giorgoskyritsis μην κλαις μαζί θα πίνουμε τας σαμπάνιας στις μαρίνες με τους Άραβες κάτω απ'τους ουρανοξύστες 
Έλα σύντροφε @giorgoskyritsis μην κλαις μαζί θα πίνουμε τας σαμπάνιας στις μαρίνες με τους Άραβες κάτω απ'τους ουρανοξύστες 
πολλά μπραάβο στην ριζοσπαστική αριστερά που εφαρμόζει την νεοφιλελεύθερη ατζέντα  


























Πρώτο Θέμα

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com