Translate

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! O MΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!

Το ραντεβού για τη Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρόμια είναι την Παρασκευή το απόγευμα στο Πάρκο Νέας Ελβετίας (τέρμα Χαριλάου, Παπαναστασίου). Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί ξέφρενο πάρτι στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Αθλητισμού WE, 3ης Σεπτεμβρίου-Γ. Λαμπράκη (όπισθεν ΔΕΘ, πρώην παγοδρόμιο). 
                     ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ Ή ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΜΠΕΣ!

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει bodypainting, μουσικές και δρώμενα πριν την ποδηλατοδρομία που θα αρχίσει στις 19:00. To Πάρτι στον πολυχώρο WE με live: Lostre Community και Κρούση (ομάδα κρουστών), DJ set Γυμνός Ποδηλάτης και άλλες εκπλήξεις θα αρχίσει στις 10 το βράδυ. 
Το φετινό μήνυμα: "Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση, του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, και της βιώσιμης κινητικότητας, ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και της ρύπανσης που δημιουργεί. Για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο, τον λιγνίτη και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Για την οικολογία, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα και μη ανθρώπινα ζώα. Για την ειρήνη & την μη-βία, την ελευθερία έκφρασης, την διαφορετικότητα και την απενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος."Γιατί γυμνοί; Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας και να δείξουμε συμβολικά πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στη ρύπανση και στη βία. Για να απελευθερωθούμε από τα πρότυπα του σώματος που προτάσσει η βιομηχανία των ΜΜΕ, της μόδας και του σεξ. Είμαστε όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι! Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης. Γιατί είναι μια δυναμική δράση που κερδίζει την προσοχή όλων με απόλυτα ειρηνικό μη βίαιο τρόπο. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα εναλλακτικά ΜΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers, πατίνια, αμαξίδια κ.α. 

πληροφορίες από lifo.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com