Translate

Πόσα μουσουλμανάκια θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα; NEA ''EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ'' ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πόσα “προσφυγόπουλα” θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα;
Τελειώνουν τις επόμενες ημέρες τα σχολεία, αλλά τον Σεπτέμβριο θ’ ανοίξουν υπό νέες συνθήκες και με πολλούς… νέους μαθητές, που δεν ξέρουν γρι ελληνικά!
Πόσα είναι τα «προσφυγόπουλα» που θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα; Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που δόθηκαν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών & Πολιτισμών», που διοργάνωσε το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Π.Α.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αυτή τη στιγμή είναι περίπου 22.000!
Κι έχει ο Θεός (ή μάλλον ο… Αλλάχ) μέχρι τον Σεπτέμβριο!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ''ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ''
ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΑ ''ΒΛΗΜΑΤΑ''
Πάντως, ένα είναι σίγουρο, λαμβάνοντας υπόψιν τις τρομερές δυσκολίες ένταξης χιλιάδων νέων, διαφόρων ηλικιών στο εκπαιδευτικό σύστημα μιας χώρας, της οποίας δεν γνωρίζουν τη γλώσσα: ότι ήτανε που ήτανε στραβό το «κλήμα» της εκπαίδευσης,  μ’ αυτούς τους 22.000 θα το «φάει κι ο γάιδαρος»!
(ΥΓ): Και για να μην… χαίρονται οι γονείς μαθητών σε όσες περιοχές δεν υπάρχει ακόμα "hot spot", νομίζοντας πως θα γλιτώσουν, τους θυμίζουμε πολύ πρόσφατη δήλωση-δέσμευση του υπουργού Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα, ότι «οι πρόσφυγες θα κατανεμηθούν αναλογικά σ’ ολόκληρη τη χώρα». Άρα και τα παιδιά τους, στα σχολεία όλης της χώρας!
                                                                                                                                             πληροφορίες από    ethnikismos.net

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com