Translate

Συνελήφθη ''Γάλλος'' (mousoulmania του κερατά) με 100 κιλά εκρηκτικά, οπλοβομβίδες, Καλάσνικοφ – Θα ανατίναζαν τα γήπεδα του Euro με το τεράστιο οπλοστάσιο που διέθεταν!

FILE PHOTO © Khaled Abdullah Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε σε ''Γάλλο'' πολίτη ο οποίος συνελήφθη στα πολωνο-ουκρανικά σύνορα. Ο άνδρας ενδέχεται να εμπλέκεται σε σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης κατά την διάρκεια του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας  σύμφωνα με δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι M6, στο όχημα του συλληφθέντα βρέθηκαν περίπου 100 κιλά εκρηκτικών, πυροκροτητές, τρεις εκτοξευτές οπλοβομβίδων και επιθετικά τυφέκια Καλάσνικοφ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας επιχειρούσε να περάσει λαθραία τον οπλισμό στην Γαλλία.
Η σύλληψη του άνδρα επιβεβαιώθηκε από την ουκρανική συνοριοφυλακή, σύμφωνα με το RIA Novosti.

«Επιβεβαιώνουμε την σύλληψη, όμως υπεύθυνη είναι η SBU», δήλωσε εκπρόσωπος της συνοριοφυλακής. Η ουκρανική μυστική υπηρεσία SBU, που είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις σύλληψης αλλοδαπών, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο DNA, η σύλληψη του άνδρα πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να κρατείται από τις ουκρανικές αρχές, οι οποίες υποψιάζονται ότι επιχείρησε να προμηθευτεί ακόμα περισσότερα όπλα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο 20minutes.fr, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 26 ετών, με καταγωγή από την περιοχή της Λωρραίνης στην βορειοανατολική Γαλλία, άγνωστος μέχρι τότε στις γαλλικές αρχές.
Οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο στο σπίτι του, ανακάλυψαν εκρηκτικές ύλες καθώς και ένα μπλουζάκι με διακριτικά ακροδεξιάς οργάνωσης.

Στην Ουκρανία ανθεί η μαύρη αγορά των όπλων στις επαναστατημένες ανατολικές περιοχές, μετά από 2 χρόνια οικονομικής ύφεσης και στρατιωτικής καταστολής.

Ελαφρά όπλα, εκτοξευτές οπλοβομβίδων, εκρηκτικά και βαριά όπλα που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στο πεδίο της μάχης γίνονται αντικείμενο αγοραπωλησίας σε όλη την χώρα. Κάθε εβδομάδα τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εγκλήματα, αυτοκτονίες και άλλα περιστατικά που σχετίζονται με τον διακινούμενο οπλισμό.

Η διοργάνωση του Euro 2016 θα πραγματοποιηθεί σε 10 γαλλικές πόλεις τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Συνολικά η Γαλλία γίνεται για τρίτη φορά η διοργανώτρια χώρα του Euro.
Γλίτωσαν ένα μεγάλο μακελειό οι Γάλλοι. Το θέμα είναι ότι ο ISIS όσο χάνει σε Συρία και Ιράκ τόσο θα εντείνει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο εξωτερικό και ειδικά σε «μαλακούς στόχους».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com