Translate

Ξεφτιλίστηκε: Την ώρα που ο Τσίπρας κατηγορούσε τον... Εθνικισμό για το “προσφυγικό”, αλγερινοί λαθρομετανάστες έκαιγαν το “hot spot” στην Λέσβο!

Ξεφτιλίστηκε: Την ώρα που ο Τσίπρας κατηγορούσε τον... Εθνικισμό για το “προσφυγικό”, αλγερινοί λαθρομετανάστες έκαιγαν το “hot spot” στην Λέσβο!
Οι χιλιάδες ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την χώρα και την έχουν μετατρέψει σε απέραντο "hot spot" ξεφτίλισαν για ακόμη μια φορά τον καταγέλαστο
πρωθυπουργό που για όλα τα προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί, ρίχνει την ευθύνη στον... Εθνικισμό!
Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας προχωρούσε σε μια ακόμη τραφελαφική παράσταση υποδεχόμενος τον γ.γ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν και του έκανε δώρο ένα χρησιμοποιημένο σωσίβιο (!), αλγερινοί λαθρομετανάστες έκαψαν το "hot spot" της Λέσβου, επειδή καθυστερεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου.
Όντως δεν πρέπει να χάσει η Ελλάδα αυτήν την... ευκαιρία και πρέπει γρήγορα να χορηγήσει άσυλο στους εν λόγω αλγερινούς λαθρομετανάστες και λοιπούς μαχαιροβγάλτες!
Ο πρωθυπουργός όμως που ζει στον δικό του κόσμο, παραμένοντας εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του, δήλωσε για το "προσφυγικό": "Η προσφυγική κρίση δεν λύνεται με εργαλεία εθνικισμού... Η Ελλάδα παλεύει ενάντια στις πολιτικές αυτές. Κάθε αίτηση ασύλου εξετάζεται από την υπηρεσία ασύλου ανά περίπτωση και με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των αιτούντων".
Υπενθυμίζουμε πως η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης παραμένει το νομοσχέδιο που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com