Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Ο Dave Mustaine απαγόρευσε το 2012, στον King Diamond(σατανιστή δηλωμένο, μουσικό) να ανέβει στην σκηνή με τους Volbeat

Ο Δανός κιθαρίστας Hank Shermann που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του παίζοντας στους MercyfulFate και υπήρξε μέλος των Δανών Volbeat μεταξύ 2011 και 2013, και περιόδευσε στις Η.Π.Α. ως μέρος της Gigantour του DaveMustaine το 2012,

 σε συνέντευξή του, εξήγησε πώς η μορφή τωνMegadeth (Mustaine) εμπόδισε τον King Diamond να
τραγουδήσει μαζί με τους Volbeat ένα κλασικό κομμάτι τωνMercyful Fate στο Τέξας.
Οι Mercyful Fate είναι μια δανέζικη heavy metal μπάντα από την Κοπεγχάγη, που ιδρύθηκε το 1981 από τον τραγουδιστή KingDiamond και τον κιθαρίστα Hank Shermann. Στους στίχους ασχολούνται με τον Σατανά και τον αποκρυφισμό. Ο KingDiamond, επίσης Δανός (πραγματικό όνομα Kim Bendix Petersen -φώτο κάτω), δηλώνει ως θρησκεία τον σατανισμό, τον οποίον θεωρεί περισσότερο «φιλοσοφία», ακολουθώντας τις διδαχές του Anton LaVey. Σατανίστρια δηλώνει και η γυναίκα του Livia Zita. Η Livia Zita γεννήθηκε στην Ουγγαρία και ολόκληρο το όνομά της είναι Livia Zita Lokay, που παραπέμπει σε εβραϊκή καταγωγή. Ο Anton Szandor LaVey, ήταν ο ιδρυτής της λεγόμενης «εκκλησίας του Σατανά» και συγγραφέας της λεγόμενης «σατανικής βίβλου». Το πραγματικό του όνομα ήταν Howard Stanton Levey (Λέβι) και ήταν εβραϊκής καταγωγής. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1930. Πέθανε το 1997. Διάβασε άρθρο εδώ.
Ο Dave Mustaine αντινεοταξίτης και ενάντια στη Νέα Εποχή του Αντίχριστου, τραγουδιστής και μορφή του γνωστού heavy metal συγκροτήματος Megadeth γεννήθηκε το 1961 στην Καλιφόρνια από πατέρα Ιρλανδογάλλο και μητέρα Γερμανοεβραία. Η μητέρα του, αφού χώρισε με τον πατέρα του, προσχώρησε στους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ο Mustaine, όπως λέει, υπέστη «πνευματική κακοποίηση» εκείνη την περίοδο. Απαρνήθηκε οτιδήποτε σχετικό με την θρησκεία και τον Θεό και έγινε αγνωστικιστής και στη συνέχεια άθεος. Αφού περπάτησε στον δρόμο το αποκρυφισμού για χρόνια, μέσα από μία δύσκολη προσωπική στιγμή, έγινε χριστιανός. Το 2005, δεν θέλησε κατά την περιοδεία του συγκροτήματος στην Ελλάδα, να τους συνοδεύσουν ως support group το ελληνικό black metal συγκρότημα ‘Rotting Christ’ (= σαπισμένος χριστός). Διάβασε άρθρο εδώ.

Οι Volbeat εξέφρασαν την επιθυμία να παίξουν το “Come to theSabbath” με τον King Diamond, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Τέξας. Αυτό δεν κάθισε καλά στον Mustaine, όπως είπε οShermann στο Vita in Musica. «Προφανώς, ο Dave Mustaine δεν ήθελε ο King να είναι πάνω στη σκηνή και να αρχίσει τους σατανιστικούς στίχους ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Έτσι, ο Kingήρθε στη συναυλία και του είπαν, «Γεια σου, King, δεν σου επιτρέπεται από τον Mustaine για κάποιο λόγο».

«Μετά πήγαμε στη σκηνή και ο King ήταν κάτω ανάμεσα στους θεατές ... Κάναμε το intro, όπου ο King τραγουδούσε τα introφωνητικά. Αυτό ήταν πολύ αστείο», παραδέχτηκε ο Shermann. «Γιατί έγιναν όλα αυτά δεν έχω πραγματικά ιδέα. Δεν ξέρω αν ξαφνικά ο Mustaine άρχισε να ασχολείται με τον Θεό, ή, είχε κάποιον άλλο λόγο. Αλλά αυτό ήταν αρκετά παράξενο, ξέρετε, επειδή παλιά ήταν πολύ καλοί φίλοι ... Οι Megadeth είχαν περιοδεύσει με τον Diamond πίσω στη δεκαετία του '80. Έτσι από τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές στους Megadeth. Αλλά, ξέρετε, είναι ωραίοι τύποι και μου αρέσουν, και έχουν κάνει κάποιους πραγματικά πολύ cool δίσκους».

redskywarning / Πηγή

song: Megadeth - Symphony of Destruction 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...