Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Εμετικός ο Μουφτής της Κομοτηνής «θέλει πολλά τζαμιά στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες»

thumbs_b_c_02ee4450df08387fb4882feaea641071Πήραν θάρρος οι μουσουλμάνοι στην Θράκη και ζητούν πολλά τζαμιά την ίδια στιγμή που οι ομοϊδεάτες  τους στην Τουρκία  βεβηλώνουν το ιερό ναό της χριστιανοσύνης την Αγία Σοφία με την ανάγνωση του Κορανίου, και με τηλεοπτική μετάδοση.
  «Πολλά τζαμιά  απαιτούνται να κατασκευαστούν στην Αθήνα, την  μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που δεν έχει ούτε  ένα», είπε το τουρκομόγγολο, Μουφτής της Κομοτηνής.
Ο σαν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε την Τετάρτη ότι ένα τζαμί και ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο θα κατασκευαστούν στην Αθήνα, αλλά οι τοπικοί μουσουλμάνοι ηγέτες δεν το πιστεύουν και θεωρούν ότι πρόκειται για απλές «εξαγγελίες» αναφέρει ο σημερινός τουρκικός τύπος.
''ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΝΑ Σ' ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ''
Ο Ιμπραήμ Σερίφ, ο οποίος εκτελεί χρέη μουφτή της Κομοτηνής, δήλωσε στο  Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ότι το θέμα του τζαμιού συζητήθηκε επίσης και  το περασμένο έτος, αλλά καμία κατασκευαστική εταιρεία δεν έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου .
Ο Μουφτής   συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στον τουρκικό τύπο με περίσσεια προκλητικότητα και αλαζονεία  αναφέρει  ότι « στην Ελλάδα υπήρχαν  πολλά οθωμανικά τζαμιά σε όλες τις πόλεις της χώρας , αλλά με την πάροδο του χρόνου γκρεμίστηκαν».
Υπονοώντας  σαφώς ότι οι  ελληνικές κυβερνήσεις δεν μερίμνησαν για την συντήρηση τους .
Ο Serif τόνισε επίσης ότι η Δυτική Θράκη, όπου βρίσκεται και η Κομοτηνή, έχει σχεδόν 320 τζαμιά που λειτουργούν  αλλά  στην Αθήνα δεν υπάρχει ούτε ένα .
«Δεν είναι το ζήτημα για  μόνο ένα Τζαμί , αλλά για τα τζαμιά που απαιτούνται στην Αθήνα, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες», είπε ο μουσουλμάνος μουφτής.
Ο έτερος Μουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ( γνωστός για την ανθελληνική δράση του) , δήλωσε, επίσης, ότι υπάρχουν δύο οθωμανικά τζαμιά στην Αθήνα, αλλά το ένα είναι ένα μουσείο και το  άλλο  είναι για να κατεδαφιστεί.
«Η Ελλάδα είναι μια χριστιανική ορθόδοξη χώρα , μακριά από το Ισλάμ, και εχθρικό προς τα Οθωμανικά  ερείπια. Δεν θέλουν ένα λειτουργικό  τζαμί στο κέντρο της Αθήνας, όπου ζουν αυστηροί  Ορθόδοξοι Χριστιανοί», είπε ο Μέτε.
Ο τουρκικός τύπος αναφέρει ότι η χώρα μας έχει  επικριθεί από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Διεθνής Αμνηστία για το γεγονός ότι είναι  η μόνη  πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να διαθέτει   τζαμί. (sic)
Την ίδια στιγμή στην Μικρά Ασία οι Τούρκοι μετατρέπουν ελληνικούς περίτεχνους ναούς σε Τζαμιά, άλλους τους κατεδαφίζουν και γενικώς πράττουν  ότι βέβηλο και άνομο υπάρχει.
Την ίδια στιγμή όμως μας «δείχνουν» με το δάκτυλο ως αντισλαμιστές. Αυτοί οι είναι οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.
                                                                                                                    7spy /πληροφορίες από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...