Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κομμουνισμός και Πανθρησκεία - Δείτε την εορταστική αφίσα της ΕΕ!

Κομμουνισμός και Πανθρησκεία - Δείτε την εορταστική αφίσα της ΕΕ!

Στην Σοβιετική Ένωση έλαβε χώρα το πείραμα της κομμουνιστικού τύπου δικτατορίας, η οποία επιδιώκεται τώρα να επιβληθεί σε όλον τον πλανήτη, με την Ρωσία να στέκεται παραδόξως εμπόδιο. (Η ΑΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

 Εκατοντάδες «πρώην» κομμουνιστές κατέκλυσαν την Ευρώπη, αναλαμβάνοντας πολιτικοοικονομικές θέσεις-κλειδιά.
Έτσι, ο μέχρι πρόσφατα υπουργός Εργασίας της βρετανικής κυβέρνησης, Iain Duncan Smith, ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ένα πολιτικό έργο που έχει σχεδιαστεί από έναν πρώην κομμουνιστή.
Όπως τόνισε είναι σημαντικό ο κόσμος στην Βρετανία να συνειδητοποιήσει ότι η ΕΕ δεν δημιουργήθηκε για το εμπόριο – αλλά για την πολιτική ολοκλήρωση, η οποία σημαίνει την προσχώρηση της ΕΕ στο παγκόσμιο κράτος με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Υπογράμμισε την συμβολή του Altiero Spinelli, ενός πολιτικού θεωρητικού και πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου, στην ίδρυση της ΕΕ.
 «Η ΕΕ δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της, κι ένας σημαντικός άνθρωπος που ονομάζεται Altiero Spinelli, Ιταλός, ο οποίος ήταν πρώην κομμουνιστής, σχεδίασε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη. Γιατί;
 Διότι αυτό είναι ένα πολιτικό σχέδιο, το να φέρουν τα ευρωπαϊκά κράτη όλο και πιο κοντά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα μέρος που λέγεται Ευρώπη και ο σχεδιασμός της ήταν τέτοιος που οι πολιτικοί που θα έρχονταν και θα παρέρχονταν, δεν θα μπορούσαν να υπερισχύσουν στην πραγματικότητα αυτών των αποφάσεων των γραφειοκρατών».
Τι μας λέει λοιπόν ο Βρετανός πρώην υπουργός; Ότι Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται αλλά τα σχέδια παραμένουν ίδια. Ο καθένας εξυπηρετεί το κομμάτι που του αναλογεί. Εν συνεχεία έρχεται ο επόμενος.
Δείτε τώρα παρακάτω και την «εορταστική» αφίσα της ΕΕ, όπου το σφυροδρέπανο βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ακολουθούν τα σύμβολα όλων των θρησκειών, τις οποίες ο παγκόσμιος ηγέτης θέλει να ενώσει υπό την σιδηρά πυγμή του.
              
Μια δικτατορία κομμουνιστικού τύπου με Πανθρησκεία, η οποία θα αντικαταστήσει όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Όλοι θα λατρεύουν τον Σαμαέλ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι