Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΑ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ! Η Ρωσία δημιουργεί ελεύθερη ζώνη εμπορίου τινάζοντας στον αέρα το δυτικό οικονομικό σύστημα

1463730437_d3ad5dd74af68f4820ce1b2aadb67fa6-e1466498980529
Η Ρωσία θα  υπογράψει μια κολοσσιαίας σημασίας  συμφωνία για την δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου με δώδεκα χώρες εντός του τρέχοντος έτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι χώρες δεν είναι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Με άλλα λόγια, η Ρωσία ετοιμάζεται να
δώσει την δική της  απάντησή  στις ΗΠΑ και την Διατλαντική ένωση με την ΕΕ , την περίφημη συμφωνία TTIP , αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Η αναφορά των χωρών της ΚΑΚ δεν είναι τυχαία πριν από τη συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών. Τώρα  αναπτύσσονται δια-περιφερειακές συμφωνίες μεταξύ της Ρωσίας και  χωρών που δεν έχουν κοινά σύνορα ή βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους.
Αυτή τη στιγμή, η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει όλες τους  πιθανούς  κινδύνους που μπορεί να προκύψουν κατά την εφαρμογή των συμφωνιών. Υπάρχει μια εκτίμηση του ισοζυγίου κερδών και ζημιών. Η τελική έκθεση θα είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο.
Η συμφωνία θα υπογραφεί με τις μεγάλες οικονομίες της Μέσης Ανατολής  όπως είναι : η Αίγυπτος, το Ισραήλ, και το  Ιράν. Με δύο χώρες του οργανισμού BRICS  που διαθέτουν τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο,  την Κίνα και την Ινδία.
Με τρεις πολύ ελπιδοφόρες χώρες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού,  Ινδονησία,  Νότια Κορέα και  Καμπότζη. Φυσικά, υπάρχει  εμβάθυνση των δεσμών με τους παραδοσιακούς εταίρους στη Λατινική Αμερική, και η συμφωνία ζώνης ελεύθερων συναλλαγών  θα υπογραφεί επίσης με τη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα, το Περού και τη Χιλή.
Οι  Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη τότε θα έχουν πραγματικά απέναντι τους την  Ρωσία.
Ο Πούτιν δεν χάνει  χρόνο μάταια. Εδώ και μεγάλο διάστημα η ατζέντα του Ρώσου Προέδρου είχε «γεμίσει» με διεθνείς συναντήσεις,  και τώρα η σκληρή δουλειά φέρνει καρπούς. Προετοιμασία λοιπόν για μια πραγματικά παγκόσμια οικονομική «επανάσταση» .
Φυσικά, θα πρέπει να διερευνηθούν οι κίνδυνοι. Τα  μέτρα προστατευτισμού που θα αποφασισθούν στην «Ανατολική  Οικονομική Ένωση» θα βοηθήσουν  τους εγχώριους παραγωγούς να αναπτυχθούν  αποτελεσματικά.
Η διαδικασία της υποκατάστασης των εισαγωγών θα πρέπει να λάβει  νέα ώθηση από την απελευθέρωση της αγοράς, με σκοπό να  ελαχιστοποιηθεί  η εισροή ξένων αγαθών από την δύση.
Ωστόσο, οι Ρώσοι παραγωγοί είναι επίσης σε θέση να κατακλύσουν τις ξένες αγορές με τα προϊόντα τους. Τέτοιες τάσεις λόγω της χαμηλής ισοτιμίας του ρουβλίου, εντοπίζονται και χωρίς την έγκριση των συμφωνιών ελεύθερου εμπορίου.
Αυτή η οικονομική ένωση πραγματικά όμως θα προσδώσει τεράστια δύναμη στην Μόσχα και το Πεκίνο και θα κεφαλαιοποιήσει την ηγεμονική άνοδο των χωρών αυτών στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, εδώ και πολλά χρόνια .
Το μόνο πρόβλημα σε αυτήν την διαδικασία είναι πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος για έναν παγκόσμιο πόλεμο.
Ένα μόνο ερώτημα υπάρχει σε σχέση με την Ελλάδα . Τi ακριβώς ενδεχομένως  είπε ο Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα κατά το ταξίδι του τον Μάιο ;
ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...