Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κώδικας του Αντιχρίστου

Οι δυνατοί Αστέρες του Γήϊνου Στερεώματος, είναι η Πουλια, ο Αυγερινος και η Πολικη Αρκτος. 

Σε συζυγία με τον δυνατό Πολικο Αστερα, έγινε η γέννηση του «Αντιχριστου ".

Αυτά τα άστρα είναι πάρα πολύ δυνατά σε αρνητικές ακτινοβολίες, περιβαλλόμενα από τους Κεντρικούς Αστέρες της Αρνητικής

Τριαρχικής Δυνάμεως Ελαχίστων Αρνητικών Στερεωμάτων. 

Αυτή η συζυγία είχεν όλη την ισχύ σε αρνητικές ακτινοβολίες για να γεννηθή ο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ» με όλες τις αρνητικές ενέργειες ενσωματωμένες μέσα στο γήϊνο σώμα του. 

Ο μικρός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ εγεννήθηκε στο ΙΣΡΑΗΛ, από γυναίκα πόρνη τρισδιάστατης μορφής, γεννημένη από αιμομιξία με τον πατέρα. 

Ο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ» είναι γεννημένος από αιμομιξία με τον υιόν. 

Μόλις γεννήθηκε, τον πήραν μέσα στην «ΝΑΣΑ» και εκεί τρεφόταν άμεσα από τα Αρνητικά Στερεώματα με όλες τις αρνητικές ακτινοβολίες Τριαρχικής μορφής. 


Δεν έπαιρνε γήϊνη τροφή μέχρι τα 6 (έξη) του χρόνια. 

Μετά τον παρέδωσαν σε μια οικογένεια στις Βρυξέλλες που τον υιοθέτησαν. 

Το ζεύγος που τον πήρε να τον μεγαλώση, είχε μετακομίσει εκείνο το χρονικό διάστημα από την Ιταλία και οι οποίοι ήταν πλήρως ενήμεροι από το Ιερατείο της ΣΙΩΝ (άδυτα). 

Έτσι είπαν ό, τι ήταν δικό τους το παιδί. 

Φυσικά βοηθούσε πάντα ο Βασιλιάς των Δαιμόνων «Μεφιστοφελής». 

Κάθε έξη μήνες μεταφερόταν στον πυρήνα της Δαιμονικής Διάστασης και του έδιδαν τις ύψιστες αρνητικές ακτινοβολίες.

Η μεταφορά γινόταν με εξαϋλωση. 

Μία φορά τον μήνα μεταφερόταν επίσης πάλι με εξαϋλωση συνοδεία του Βασιλιά των Δαιμόνων της Βασιλικής Τριαρχικής Δυνάμεως Ελαχίστων Αρνητικών Στερεωμάτων "Μεφιστοφελή", στο άβατο Ιερατείο των Εβραίων του Αρχιραββίνου, όπου και έκαναν ανθρωποθυσίες και μάλιστα βρέφη.Έτσι έμαθε να βλέπη το αίμα των ανθρώπων και να το ρουφά όπως του δίδαξε έμπρακτα ο Μεφιστοφελής. 

Θυσίαζαν ζωντανά τα θύματα τους κάθε φορά. 

Τον έχουν μυήσει σε όλη την αρνητική γνώση και σοφία των Αρνητικών Στερεωμάτων. 

Σήμερα ο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ» γήϊνον όνομα συνειδητόν «Μεϊττρέγια», ζει στην Νότιαν Ιταλία προστατευόμενος και καθοδηγούμενος από τον Βασιλιά των Δαιμόνων «Μεφιστοφελή», εν συνεννοήσει με τους ΜΥΣΤΕΣ της ΣΙΩΝ του ΙΣΡΑΗΛ. Ενημερώνεται άμεσα, γενικά για την παγκόσμιαν κατάστασιν μέχρι την ενθρόνισιν του που θα γίνη στις 22 (είκοσι δύο) Νοεμβρίου ........... (την ακριβή χρονολογία θα την δώσουν επισήμως προς τον κόσμο, ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ που έχουν αναλάβει και την καταπολέμηση του). 

Το ζεύγος που μεγάλωσε τον «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - 666 ΜΕΪΤΤΡΕΓΙΑ» έχει επίσημον δηλωμένην θρησκεία τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ. 

πηγη

επιμέλεια 7spy

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.