Translate

Εμπαιγμός Γιούνκερ προς τον Ελληνικό Λαό: Σας... θαυμάζω που αντέχετε τα Μνημόνια που σας επιβάλλουμε

Εμπαιγμός Γιούνκερ προς τον Ελληνικό Λαό: Σας... θαυμάζω που αντέχετε τα Μνημόνια που σας επιβάλλουμε
Προ ολίγων ημερών ο Ντάισελμπουμ και ο Γάλλος πρωθυπουργός, Βάλς, είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους προς τον Τσίπρα που καταφέρνει και περνάει τα μνημονιακά μέτρα χωρίς αντιδράσεις. Αυτό ήταν ένα ειλικρινό εύσημο προς την εγχώρια προδοτική αριστερά και τους
εργατοπατέρες της, οι οποίοι σιωπούν εμπρός στην φτωχοποίηση του Λαού και το ξεπούλημα της χώρας επειδή τα «συντρόφια» στην κυβέρνηση τους «μπουκώνουν» με κρατικό χρήμα.
Τώρα ήρθε και ο Γιούνκερ στην Ελλάδα, ο οποίος αφότου συνάντησε τον αγαπημένο των διεθνών τοκογλύφων, Αντώνη Σαμαρά, έσπευσε να επεκτείνει την προσβολή έναντι του Ελληνικού Λαού.
Αρχικά δήλωσε ότι οι συριζαίοι είναι καλοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων. Συγκεκριμένα και επί λέξει είπε: «Το πρόγραμμα εφαρμόζεται, η δόση εκταμιεύεται και επομένως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν χρειαζεται να μιλήσουμε για προγράμματα προσαρμογής».
Στη συνέχεια έκανε έκκληση στα κόμματα να συσπειρωθούν για το καλό των Μνημονίων ή όπως ακριβώς το έθεσε «θα ήθελα οι πολιτικοί φορείς στην Ελλάδα και ο λαός να έχουν την ιδιοκτησία του προγράμματος».
Τέλος έσπευσε να προσβάλλει τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας «αντιλαμβάνομαι πλήρως το κουράγιο και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων και κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας» .
Κοινώς, αυτό που βγαίνει από τις δηλώσεις Γιούνκερ είναι ότι γελάει με το ότι ο Τσίπρας πέρασε 10.000 σελίδες μνημονίων και ο Ελληνικός Λαός αποδέχεται (σε ένα ποσοστό, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) ότι ο Μητσοτάκης αποτελεί «εναλλακτική». Γελάει και κοροϊδεύει ο Γιούνκερ διότι ο υποτακτικός Μητσοτάκης θα διαδεχτεί τον υποτακτικό Τσίπρα στην εφαρμογή των εθνοκτόνων μνημονίων.
Γελάει, όμως, καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος, Ζαν...
Οπότε μην εκπλαγείς αν οι Έλληνες, που είναι όντως σοφός λαός παρά τις όποιες καθυστερήσεις και τα όποια λάθη, δυναμώσουν και άλλο τον μόνο πολιτικό φορέα που εχθρεύεται όλη η πλουτοκρατία και όλοι οι εχθροί του Ελληνισμού: την Χρυσή Αυγή!

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com