Translate

Μηχανοδηγός στους φούρνους της καιόμενης σάρκας των Ελλήνων πολιτών ... Συγχαρητήρια Alexis, τι ωραία μυρωδιά

Και τώρα θα ασχοληθούν με τα Εργασιακά…
ΕΝΑ οικονομικό επιτελείο ζάπλουτων πολιτικών, υπό τις οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα, έφτασε η ώρα να ασχοληθεί με τα Εργασιακά!
Παρότι στην πραγματικότητα πρόκειται για αιματοβαμμένο θρίλερεπειδή οι πρωταγωνιστές του είναι τόσο γραφικοί και ανερμάτιστοι, καταντά βουκολική κωμωδία.
Αυτό λοιπόν το περίφημο κυβερνητικό team (μπουλούκι) ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την υπερπαραγωγή της απόλυτης φτωχοποίησης-εξαθλίωσης.
Πρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι στην καταστροφή της χώρας.
Κακώς κάποια ΜΜΕ τους ασκούν σκληρή κριτική και τους γλεντάνε. Είναι λάθος προσέγγιση. Το σωστό είναι να εμψυχώνουμε διαρκώς τους εν λόγω σατυροβαρκάρηδες-κυβερνώντες ώστε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από θετική παρότρυνση και φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Οτι τούς κάνουν ο Γιουνκέρ, ο Σόιμπλε, ο Ντάισεμπλουμ, ο Βάλς, η Μέρκελ.
Ολοι αυτοί βλέπουν στο πρόσωπο του Τσίπρα τον πρωθυπουργό που ματώνει τον λαό του που τον οδηγεί στο Αουσβιτς, -αυξάνοντας σιγά την ένταση της θερμοκρασίας του φούρνου- στον οποίο βρίσκονται εκατομμύρια Ελληνες φορολογούμενοι που σιγοβράζουν σαν βάτραχοι.
Οι Ευρωπαίοι θαυμαστές του Τσίπρα ελπίζουν χάρη στον μηχανοδηγό των φούρνων Τσίπρα (ο οποίος φουρνίζει τους Ελληνες), θα μπορέσουν οι ίδιοι να γλιτώσουν τους δικούς τους λαούς.
Οτι θα αποφύγει ο Βαλς να φουρνίσει τους Γάλλους στους φούρνους, ότι δεν θα γίνουν και οι ίδιοι μηχανοδηγοί των φούρνων όπως ο Τσίπρας.
Οτι θα αποφύγουν την μυρωδιά της καμμένης ανθρώπινης σάρκας.
Ακριβώς αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα: 11 εκατομμύρια Ελληνες βρίσκονται ήδη στους φούρνους του Φορολογικού Αουσβιτς και ο Τσίπρας αυξάνει την θερμοκρασία κάτω από τις επευφημίες του Σόιμπλε, του Ντάισεμπλουμ, του Βαλς, του Γιουνκέρ.
-Συγχαρητήρια Alexis, τι ωραία η μυρωδιά της καμμένης ελληνικής σάρκας…

kourdistoportocali

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com